Тюремники активно розповсюджують брехню.

10 листопада 2012, 09:04
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
561

Тюремники перекручують заяви Ю. Тимошенко, а змі активно розповсюджують їх брехню.


     

Тюремники перекручують заяви Ю. Тимошенко, а змі активно розповсюджують їх брехню, намагаючись маніпулювати нашою свідомістю спотворюючи інформацію


Партія Батьківщина обурена діями пенітенціарної служби, яка нагло та цинічно спотворює інформацію про Ю. Тимошенко і продовжує маніпулювати за допомогою підконтрольних змі суспільною свідомістю.

" Вимагаємо припинити провокації щодо Юлії Тимошенко, яка вже 12 днів голодує проти злочинних дій влади з фальсифікації результатів виборів. Пенітенціарна служба свідомо спотворює зміст заяв екс-прем'єра Ю.Тимошенко. " - про це йдеться у зверненні Батьківщини.

У Батьківщині зазначають, що, згідно з чинним законодавством, Ю Тимошенко не може відмовлятися або не відмовлятися від участі в судовому засіданні. 8 листопада на ім'я судді К. Садовського та начальника Качанівської колонії Ю. Тимошенко направила заяву, в якій повідомила, що стан здоров'я не дозволяє їй бути присутньою на судовому засіданні.

У своїй заяві лідер опозиції Ю. Тимошенко нагадала, що неодноразово вимагала від керівництва Качанівської колонії та головного лікаря ЦКБ "Укрзалізниці" виписати її з лікарні незважаючи на стан здоров'я і повернути до в'язниці, оскільки нинішні умови та провокації влади проти неї унеможливлюють нормальне лікування. У документі Юлія Тимошенко також повідомляє про публічної позиції німецьких лікарів по необхідності подальшого лікування.

Лідер опозиції Ю. Тимошеко відзначає, що незважаючи на неодноразові вимоги з лікарні її так і не виписали і вона знаходиться "в статусі особи, яка перебуває на стаціонарному лікуванні". Ю.Тимошенко також повідомила судді та керівництву колонії, що з 29 жовтня вона оголосила голодування на знак протесту фальсифікації виборів у Верховну Раду. При цьому екс-прем'єр не посилалася на голодування як на умову неприбуття до суду.

9 листопада в ГПтСУ заявили, що " Тимошенко в черговий раз відмовляється брати участь у засіданні суду у справі ЄЕСУ " - що є провокацією та брехнею з боку ГПтСУ.

Також хочу донести до читачів, що Ю.В. Тимошенко закликає всіх свідомих українців не визнавати результатів сфальшованих партією януковичів виборів до вр 28.10. 2012 р.


      

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.