АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ до КМУ та МОНмолодьспорт

14 листопада 2012, 15:27
Власник сторінки
Адвокат, правозахисник, громадський діяч
0
1477

Визнати неправомірними дії влади щодо формування Молодіжної Ради і скасувати відповідні рішення вимагається в адміністративному позові, що направлений до Окружного адміністративного суду міста Києва

24.10.2012 Уряд затвердив склад Молодіжної Ради при Кабінеті Міністрів України. Проте аналіз нормативно-правових документів, на основі яких була сформована ця рада, показав, що посадові особи МОНмолодьспорту, перевищивши свої повноваження, грубо порушуючи Конституцію та Закони України, здійснили конкурсний відбір кандидатів до складу Молодіжної ради не керуючись жодним чинним нормативно-правовим актом, та надали такі пропозиції щодо складу для затвердження КМУ. А посадові особи КМУ, в свою чергу, затвердили даний склад безпідставно та з порушенням чинних нормативно-правових актів.

В ЗМІ та на сайті МОНмолодьспорту було вказано, що до складу Ради увійшли найбільш талановиті, інтелектуально розвинені і соціально активні молоді люди за результатами проведеного МОНмолодьспорту конкурсу. Виникає питання де ті «талановиті» і чи взагалі талановиті, якщо не вказали органам влади на те, що все це формується та проводиться в незаконний спосіб та з порушенням нормативно-правових актів!!!???

Я, як Голова Фундації молодих лідерів України, та Фундація вцілому, не могли стояти осторонь порушень Конституції та чинних нормативно-правових актів України, а тому підготували та подали позов до суду, який і пропоную читачам для ознайомлення.

До даного позову вже приєдналися понад 60 різних громадських організацій і з кожним днем це число зростає.

Додам лише одне, що окрім позову підготовлено та направлено відкритого листа до Президента України з повідомленням ситуації, яка склалася та проханням втрутитися в неї.

Про розвиток подій буду інформувати далі.








Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.