Справжні Рейтинги парламентських партій.

20 листопада 2012, 18:08
Власник сторінки
0
1254

Ось хто "викручуватиме руки" українцям наступні 5 років. Звичайно, якщо українське суспільство і надалі буде їх терпіти.

На протязі останніх 2-х років було зрозуміло, що Рейтинги влади і опозиції – "дуті", а Справжня підтримка народом – наднизька..

Не буду аналізувати сам перебіг цьогорічних перегонів.
Адже Вибори-2012 перевершують всі попередні вибори за кількістю порушень виборчого законодавства та протиправних технологій, які були застосовані на них.
І це дає право українським громадянам стверджувати, що Вибори-2012 були найбруднішими і найбрутальнішими за всю історію України.
Аналіз технологій, механізмів та сценаріїв фальсифікації є темою для окремої статті.

Отже, щодо Рейтингів.

За даними ЦВК, кількість виборців в Україні складає – 35 800 129
З них на Виборах-2012:
- проголосувало 58,09% (20 775 615) громадян (ЯВКА).
- 41,01% (15 024 514) виборців не прийшли на виборчі дільниці.
- кількість виборчих бюлетенів, які були зіпсовані - 1,2 млн..

Кількість виборців, які проголосували на виборчих дільницях, ЦВК встановлювала за даними Окружних Виборчих Комісій (ОВК).
Але враховуючи, що більшість членів ОВК складали представники "правлячої" партії, можна небезпідставно припустити, що ЯВКА виборців була завищеною.
Завищення Явки дала можливість фальшувати результати виборів у ряді мажоритарних округів.

Справжня ж ЯВКА виборців могла скласти менше 50% від загальної кількості виборців України.

Результати голосування у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі співпали з екзит-полами, проведеними у день голосування декількома соціологічними центрами.
І тому їх можна вважати достовірними.

Але Справжні Рейтинги, які відображають реальну підтримку політ. сил українським суспільством, представлені у наступній таблиці і насправді майже у 2 рази менші за результати голосування, оприлюднені ЦВК.

Назва політ. партії

Рейтинги партій за даними ЦВК (Кількість виборців, які проголосували

20 775 615)

Кількість виборців, які проголосували за партії

Справжні Рейтинги партій (Загальна кількість виборців України

35 800 129)

Партія Регіонів

30%

6116815

17%

ВО "Батьківщина"

25,54

5 208 402

14,54%

УДАР

13,96

2 847 965

7,95%

КПУ

13,18

2 687 246

7,5%

В.О. "Свобода"

10,44

2 129 906

5,94%

Результати цих виборів і події останніх тижнів показали, що і рейтинги партій, які пройшли до парламенту, не відповідають реальній підтримці виборцями цих партій.

Відсотки, які були отримані опозиційними партіями, засвідчили тільки те, що 35,93% українських громадян, які прийшли на вибори, більше не хочуть голосувати за владу, і підтримують своїми голосами будь-кого - тільки не правлячий режим.

Але провальна спроба опозиційних сил мобілізувати українське суспільство на спротив проти фальсифікацій підтвердила, що українські громадяни, недивлячись на абсолютне несприйняття ними цієї влади, не хочуть масово підтримувати активними діями і опозиційні сили, які є частиною тієї ж влади.

Тобто голосування 2012 було протестним – проти влади, але не на підтримку якоїсь з політ. сил.
І тому навіть такі малі відсотки, отримані опозиційними політ. силами, – аванс громадянської довіри, а не справжня підтримка.

Сьогодні українці очікують на реальні активні позитивні для суспільства дії обраних опозиційних сил.
І вже, зважаючи на реальні справи цих партій у парламенті і на "вулиці", громадяни і будуть або концентруватися навколо якоїсь з цих партій, або будуть об
'єднуватися у нову позапарламентську масову загальнонаціональну насправді народну політ. силу.

Якщо ж цього не станеться, - відбудеться загальнонаціональний бунт зі всіма відповідними наслідками, який змете і правлячий режим, і псевдоопозиційні сили.

На сьогодні ж Справжні Рейтинги партій свідчать, що найближчим часом Україною буде "рулити" Партія Регіонів, яку підтримує тільки 17% (шоста частина від загальної кількості) "умовних" громадян України.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: рейтинги,Віктор Козир
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.