Ганна Герман підставила Віктора Януковича?

30 листопада 2012, 08:05
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
752
Ганна Герман підставила Віктора Януковича?

14 листопада цього року Президента України перший і єдиний раз зустрівся із молоддю у вузькому колі, із обраними особисто Ганною Герман особами.

Варто нагадати, що Віктор Янукович ще 2010 року створив Громадську гуманітарну раду при собі, куди мав би увійти цвіт нації. На жаль, орган так і не став генератором ідей в гуманітарній галузі, натомість, постійно ставав ареною скандалів та публічного зясування стосунків.

 

Про зустріч Президента України із молоддю ми вже писали напередодні Дня студента, коли вся країна була вражена тим, що молодь для Адміністрації Президента уособлюють абсолютно невідомі широкому загалу особи, які слухняно слухають Главу держави. Зустріч відбувалася протокольно, наче молоді люди навпроти Януковича постарішали років на 30, вишкіл та попередня узгодженість питань була видна навіть неозброєним оком.

 

Як всім вже відомо, останніми днями вибухнув скандал із будівництвом LNG-терміналу та невідомою особою, якою не поцікавилися відповідні служби. Зауважимо, що навіть претендент на посаду чиновника чи правоохоронця найнижчої ланки перевіряється настільки ретельно, що хіба Служба зовнішньої розвідки ним не цікавиться. А тут підписується мільярдний контракт – і невідомо, хто ж його підписанти.

 

Згадуємо про цей випадок, щоби проілюструвати інший люфт, який не такий відомий і шкідливий для держави, але показує падіння рівня управління і деградацію влади.

 

Зустріч Віктора Януковича із молоддю була запланована на жовтень, декілька разів переносилася, аж нарешті була приурочена до Дня студента. Пул на цю зустріч формувала одноосібно Ганна Герман, про що повідомила прес-служба Президента України. Відповідно, саме вона спеціально чи випадково підставила свого патрона.

 

На зустріч Президента із студентськими «лідерами» серед інших був запрошений пан Андрій Черних. Цікаво, що «лідеру студентської молоді» вже виповнилося 32 роки і жодного стосунку до реальних студентів і їх проблем він не має.

 

Більше того, на наш запит Адміністрація Президента повідомила, що Андрій Черних взагалі є «лідером НЕФОРМАЛЬНОГО студентського обєднання». Фактично, це означає, що вказана особа не представляє ніякої зареєстрованої організації і нічим не відрізняється від сотень самопроголошених месій.

 

Дійсно, якщо на зустріч на найвищому рівні запрошують НЕФОРМАЛЬНИХ «лідерів», то чому б Віктору Януковичу не поспілкуватися із гопниками, футбольними фанатами, готами, емо, панками та іншими НЕФОРМАЛЬНИМИ структурами та їх лідерами.

 

До речі, треба зазначити, що через сумнівний характер потім широко розрекламованої зустрічі навіть президентська прес-служба не змогла відповісти, чи буде взагалі Віктор Янукович бачити «золоту молодь».

 

Хто такий Андрій Черних зясувалося випадково. Він – «права рука» відомого «збирача мітингів» і проплачених акцій Андрія Пінчука, який став народним депутатом від Партії регіонів із своїм 69 номером у списку. Саме Черних координує діяльність влади у молодіжному середовищі без згадування Партії регіонів та її молодіжного крила. Він є учасником та організатором декількох позірно незалежних організацій, які критикують Львочкіна і Табачника, захищаючи натомість ініціативи Герман, Пінчука і Колеснікова. Обливаючи брудом керівництво Міносвіти і при цьому вигороджуючи інших регіоналів – це дійсно варті «студентського лідера» заслуги, за які з ним зустрічається президент держави. Дійсно, з цього погляду він – гідний «лідер».

 

В інших державах лідери збирають широкі аудиторії для неформального спілкування і їх за це шанують, лідери підтверджують свій статус. В Україні Президент зустрічається із самозванцями та  для постановки перед камерами дешевого перфомансу. Що ж, кожному своє…

         

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Табачник,Герман,Партія регіонів,молодь,влада,студенти,освіта,Адміністрація Президента,мітинг,шахрайство,громадська рада,Молоді регіони,Дмитрієв,Пінчук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.