Представники громадськості проведуть перевірку діяльності святошинської міліції

01 грудня 2012, 15:38
Власник сторінки
Адвокат, правозахисник, громадський діяч
0
719

Міліція не приватне підприємство, а тому має бути підзвітне громаді і діяти виключно, в порядку та у спосіб, що прямо передбачено Конституцією та Законами України

29 листопада 2012 року відбулося чергове засідання Громадської ради при Головному управління МВС України в м. Києві. За пропозицією члена Громадської ради при Головному управління МВС України в м. Києві , адвоката, правозахисника, громадського діяча – Хорольського Романа було розглянуто питання щодо діяльності незаконних штраф майданчиків на які співробітники ДАІ м. Києва спрямовують автомобілі. 

Так, було запрошено журналістів Всеукраїнської правової газети «Дорожній контроль», які не перший рік проводять журналістські розслідування по даній тематиці. Вони розповіли про останній інцидент, що стався в Святошинському районі, де на них було скоєно напад, а працівники міліції проявили бездіяльність. 

За пропозицією Хорольського Романа, Громадська рада при Головному управління МВС України в м. Києві одноголосно прийняла рішення про проведення перевірки діяльності Святошинського районного управління міліції щодо даного інциденту та про те, щоб уповноважити заступника голови Громадської ради при Головному управління МВС України в м. Києві, відомого адвоката, правозахисника, громадського діяча, політика Хабібулліна Вадима та члена Громадської ради при Головному управління МВС України в м. Києві , адвоката, правозахисника, громадського діяча Хорольського Роман на такі дії від імені Громадської ради при Головному управління МВС України в м. Києві

Окрім цього, було прийнято рішення спільно з журналістами здійснювати громадський контроль за працівниками міліції.

До того ж в той же день було здійснено спільний виїзд членів Громадської ради при Головному управління МВС України в м. Києві (Хорольський, Потапенко, Новіков, Юрчик) та журналістів на такий штраф майданчик, де було звільнено ряд автомобілів від незаконного утримання та проведено моніторинг за діяльністю міліції Голосіївського району м. Києва.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.