Замість квартири дітям! Штаб - Ляшку радикалу!

11 грудня 2012, 15:07
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
770
Замість квартири дітям! Штаб - Ляшку радикалу!

Сьогодні зранку три години летіла в пробках до матері, яку з шістьма неповнолітніми дітками працівники виконавчої намагалися виставити за двері.

Сьогодні зранку три години летіла в пробках  до матері, яку з  шістьма неповнолітніми дітками працівники виконавчої  намагалися виставити за двері. Помешкання  знаходиться за адресою : м. Київ, Проспект Комарова, 16, кв. 10. Мати догледіла чоловіка, який не має рідних, у подальшому  обіцяв все переписати на неї, що підтверджують сусіди,  але помер, і не встиг цього зробити. Йти їй реально нікуди.  Згодом  з'явився  чорний ріелтор, який регулярно займається такими справами, і вважає, що саме йому можна, ось так просто, в зимовий час, викидати дітей на вулицю!  Слово "викидати", я навіть в лапки не беру, бо їх реально викидають просто неба. Як я з'ясувала   він є власником  "Козирної карти"!  Який постійно наймає на такі справи бритоголового  Уліцького  Віталія Романовича! Запам'ятайте його, бо якщо до вас в гості завітає цей чоловік, - знайте, він прийшов по вашу квартиру! На його рахунку, це вже не перша квартира! Пів року тому він вже відправляв своїх головорізів  в це помешкання разом із державними виконавцями, але тут їм завадили телеканал "Інтер" Акім Галімов, адвокат Веремієнко Олег, який реально "рвав"  там всіх юридично, Макс Левін з "Лівого берегу", ну і я ж звісно. Дехто говорить, що мати хитра, і що уповноважений з прав дітей Юрій Павленко пропонував дітям квартиру в іншому місці, і навіть у двох місцях, але мати про це дізналася із телевізора, а лист надійшов із такою пропозицією аж через місяць. Більше того, квартиру ніхто не пропонує,  а просто звичайне прохання  пожити тимчасово в гуртожитку  не більше шести місяців , а потім знову на виліт із сумками і дітьми!  Тобто не варіант, або ж чхати йому на цю родину, я так до кінця і не зрозуміла його позиції. Ну нехай мати хитро...зроблена,  а діти тут до чого?  Вона що сама буде жити в цій квартирі, а дітей в інтернат відправить? Ну якось не вкладається логіка чиновника в моїй голові.  Потім говорить, щоб вона взагалі забиралася геть із своїми дітьми  їхала в Сумську область, в село, звідки родом, ну дивний зовсім, то нехай сам їде в село, він же теж звідти родом, і звідти на роботу їздить до Києва, а свою квартиру віддасть цій родині. Це те ж саме.  Хтось скаже, що таких родин в нас не мало, і що усім квартир не даси. Ок! Тоді беру приклад, колишній начальник Гадяцької міліції, дали двоповерховий службовий будинок, перевели в інший район, дали в Лубенському районі квартиру, перевели знову в інший район, і дали знову квартиру. Судді, майже всі, теж отримали квартири, і не по одній. То може звідси треба починати! Новообрані народні депутати України в кількості 265 чоловік подали заявки проживати в готелях, де номер коштує, за ніч, від 100 доларів. Жити на заробітну плату не збираються ні праві, ні ліві. А заселити 265 родин в готель, не вистачить духу?  і нехай живуть там безоплатно 5 років, а якщо повезе, то і усі 20.  
Сьогодні до справи приєднався народний депутат України Олег Ляшко, він встановив на дверях цієї родини табличку із надписом, що відтепер там буде  громадська приймальня "Радикальної партії Олега Ляшка". Сам Ляшко  не приїхав, завадили затори на дорогах, та й їхав здалеку, але його помічники слава Богу з'явилися вчасно,  стали залізною стіною  перед дверима родини Буртових, кажуть, що були готові навіть битися із державними виконавцями та усіма тими, в кого підніметься рука виставити дітей за двері. 
У Присутності родини я зателефонувала до уповноваженого з прав дітей пана  Павленка, і запитала, як ми будемо виходити із даного положення? Знову обіцяв допомогти, і тримати все під своїм контролем, тобто маму на валідолі, і в завжди в "хорошому " тонусі. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.