Отсижу за чужие дела...

16 грудня 2012, 20:56
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
310
Отсижу за чужие дела...

В цей день, 16 грудня, вона побачила, що таке свобода.

Сьогодні дуже важливий день в моєму житті, рівно рік тому, 16 грудня 2011 року, я отримала перемогу над справою в якій дівчинку-сироту півтора роки незаконно утримувала наша держава за ґратами. Два працівники міліції вбили музиканта Звениг
ородського 2-метрового афганця, дівчинку ж попросили зізнатися на відео, що це вона вчинила. 
В цей день, 16 грудня, вона побачила, що таке свобода. Десятки мітингів, судів, сотні публікацій, репортажів, скарг до Вищої ради юстиції України, до усіх досяжних, і не досяжних депутатів. Все це.... Півтора роки здавалося б безкінечної війни. Можете собі уявити 450 листів із криком про допомогу, працівники пошти дивувалися, кому ми пишемо??? відгукнувся лише єдиний депутат Стретович, саме він і зайшов в кабінет до ГПУ Пшонки та попросив розібратися. Лелюк, депутат, який цього року виграв на цьому окрузі, зателефонував і сказав, що може виділити журналістам - розслідувальникам аж 500 гривень. Я йому відповіла, щоб засунув їх собі в одне місце. Слава Богу в мене мій власний магазин мав хорошу виручку, і ми все робили за його рахунок. Як то кажуть, дай Бог тому магазинові здоров'я )
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.