Потрібно Змінити Державну Систему, чи достатньо лише "перезавантажити" її?

22 грудня 2012, 17:49
Власник сторінки
1
4167

Що Потрібно Робити. Стратегічна Мета опозиційної діяльності має бути визначеною, чітко сформульованою і зрозумілою для кожного українця.

В електротехнічному сенсі перезавантажити систему означає вимкнути електронний прилад з електромережі, наприклад, комп'ютер, а потім знову увімкнути.
При цьому, у більшості випадків, зникають електронні або програмні причини збою в роботі приладу.
У такому випадку сама апаратна частина електронної системи (комп'ютера) та її програмна частина -
BIOS та операційна система не замінюються.

Зміна апаратної частини або операційної системи на якісно нову веде до появи і якісно нових функціональних властивостей і можливостей системи, як, наприклад, заміна старих комп’ютерів IBM на новіші системи Intel, або заміна операційної системи DOS на Windows чи Linux.

Якщо ж розглядати питання, Що Робити з Україною, то беззаперечно Потрібно Міняти Державну Систему (політичну, соціальну, економічну, правову тощо), а не "перезавантажувати" її.

"Перезавантаження" існуючої української державної системи означає залишити незмінною антинародну, злочинну, руйнівну, регресивну державну систему з її чорними "кардиналами" і тільки замінити одних привладних маріонеток на інших - таких самих.

Останні 22 роки незалежності України саме і відбувається "перезавантаження", а не зміна системи. І маємо те, що маємо - все залишається по-старому, а становище України і українського народу щоденно системно, невпинно і загрожуюче погіршується.

Тому зміна існуючої державної системи на якісно нову позитивну – Єдиний Шанс для України стати цивілізованою і насправді демократичною країною, а для 46 мільйонів українців стати успішними.

Отже, Потрібно Змінити Державну Систему України, і закінчити розмови про будь-які "перезавантаження", або "реформи" у межах існуючої державної системи.

І саме Зміна Державної СистемиГоловна Мета справжніх опозиційних сил.

Це має усвідомити кожен український громадянин і кожен український опозиціонер.

А всі інші "варіанти" – від лукавого.


До теми:

Чи потрібні Україні позитивні фундаментальні цивілізаційні зміни держ. системи?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Віктор Козир,шанс,зміна державної системи,перезавантажити систему
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.