ЗМІНИТИ ДЕРЖАВНУ СИСТЕМУ - Перша ключова задача стратегії справжньої опозиції.

24 грудня 2012, 14:01
Власник сторінки
0
3160

Знищити причини, а не боротися з наслідками. Боротися з наслідками - що боротися з вітряками.

ЗМІНИТИ ДЕРЖАВНУ СИСТЕМУ України – це знищити всі українські негаразди і вирішити всі проблеми "одним махом".

Нескінченна "опозиційна" "боротьба" з системними злочинами, з розграбуванням України, з корупцією; "захист" опозицією мови, громадян, прав людини, незалежності України; опозиційні "заклики" до євроінтеграції у нинішній українській ситуації – це все або опозиційне політичне невігластво, або погано замаскована зрада, яка спрямована на збереження існуючої державної системи і на відволікання уваги від головної задачі, яку має вирішити українське суспільство – Зміни Державної Системи.

Зрозуміло, що у межах існуючої антинародної державної системи неможливо вирішити будь-які нагальні стратегічні і тактичні проблеми України.

Всі адекватні українські громадяни вже чудово розуміють, що саме ця існуюча злочинна державна система – є джерелом і генератором злочинів, бо й сама існує лише завдяки злочинам, спрямованим:
- на руйнацію всього життєвого простору української політичної нації і українців як етносу.
- проти стратегічних інтересів всього українського народу і України як держави.
- на системне і тотальне знищення прав, свобод і перспектив кожного українського громадянина, які гарантує сучасний цивілізований світ.

Захистити Україну і український народ та забезпечити їм успішне сьогодення і майбутнє можна лише змінивши існуючу державну систему.

І справжня безкомпромісна боротьба справжньої української опозиції у сьогоднішніх реаліях – це боротьба за зміну державної системи.

Вирішивши цю ключову стратегічну задачу, українці позбудуться всіх існуючих українських системних проблем.

Тому ЗМІНА ДЕРЖАВНОЇ СИСТЕМИ і РОЗБУДОВА УКРАЇНИ – Єдиний та насправді дієвий і правильний вихід для України і Головна Мета всього українського суспільства на цьому історичному етапі.

І не розуміють цього або не хочуть розуміти тільки неосвічені, непроінформовані, інфантильні люди, або люті вороги українського народу.


До тем:

ЗМІНИТИ ДЕРЖАВНУ СИСТЕМУ. На Яку? (частина перша).

Потрібно Змінити Державну Систему, чи достатньо лише "перезавантажити" її?

Чи потрібні Україні позитивні фундаментальні цивілізаційні зміни держ. системи?



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: стратегія,Віктор Козир,державна система,мета,зміна державної системи,задача
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.