Незаконно встановлений МАФ демонтують

28 грудня 2012, 10:57
Власник сторінки
Адвокат, правозахисник, громадський діяч
0
475

Громадяни проти незаконно встановлених МАФів, рахунок 1:0 на користь громади

В кінці жовтня 2012 року до мене, як до громадського інспектора з благоустрою м. Києва, звернулися мешканці будинку № 9 по вул. Кутузова, з проханням посприяти демонтажу МАФу, що незаконно розміщений на території прибудинкової території.

Громадяни повідомили, що на прибудинковій території їх будинку розміщений кіоск, що реалізує слабоалкогольні напої. За попередніми заявами мешканців його було демонтовано, проте в ніч з 21-го на 22-ге жовтня МАФ знову було встановлено. На вимогу громадян показати дозвільні документи на розміщення на даній території МАФу, представники кіоску не реагують, а відповідні документи не надають для ознайомлення.

Я відразу зреагував на дане прохання громадян і звернувся до Головного управління контролю за благоустроєм з вимогою організувати перевірку вказаних даних та, у випадку їх підтвердження, вжити відповідні заходи реагування.


Хоч і не зовсім оперативно, але на моє звернення отримав відповідь, де вказано, що працівники управління провели відповідну перевірку, факт незаконного розміщення МАФу підтвердився, до власника застосували відповідні заходи і стягнення, а сам МАФ готують до демонтажу.


Маленька, але все ж перемога у війні громадян проти незаконно розміщених МАФів відбулася. Приємно, що вдалося допомогти громадянам в даному питанні.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.