Три безсонні ночі: Мельниченка! Розинської! Ірми Крат! – проти рейдерів!

25 січня 2013, 16:16
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
3139
Три безсонні ночі: Мельниченка! Розинської! Ірми Крат! – проти рейдерів!

Вчора опівночі телефонний дзвінок: Мельниченко!: «Спиш?» - «Ні»…«Ми теж, рейдери відбирають незаконно квартиру в людей» - «Зараз буду!»

Вчора  опівночі, телефонний дзвінок: Мельниченко!: «Спиш?» - «Ні»…«Ми теж, рейдери відбирають незаконно квартиру в людей» - «Зараз буду!»

Річ у тім, що молода жінка Вязьметінова Вікторія, працюючи в харківському ресторані познайомилася із доволі не бідним підприємцем Вязьметіновим Юрієм. Чоловік відразу  закохався!  Забрав жити до себе разом із дитиною. Спільних дітей не було. Єдиний син Юрія Євгеній починаючи з 2003 року і по 2007 рік,  перші свої заощадження вирішив вкладати в квадратні метри, - придбав не дешеву квартиру в центрі міста Києві. Батько ж одружився на молодій мачусі в 2006 році. Минулого року господаря добряче підставили на хабарі (можливо це теж була справа її рук) - 9 місяців нізащо утримували в СІЗО під слідством. Молода дружина, на яку Юрій переписав свій власний ресторанний бізнес та й загалом в подальшому все майно, скористалася нагодою, (мабуть того їй було замало) викликала на зустріч сина, і в штучних емоціях почала переконувати, що той має дати їй  довіреність на його квартиру, бо ту квартиру, начебто, буде віддано: ментам, прокурорам, суддям  в обмін на батьківську свободу. Свобода батька для сина була важливіша за будь-що, він все зробив так, як наказала йому мачуха. За декілька місяців, сплановані дії молодиці втілилися в життя, вона оформила на себе договір дарування, та таємно, без відома Юрія - розлучилася.

Ніч, 24 січня 2012 року, товариш Мельниченко, разом із своєю дружиною Розинською, в гостях у Юрія. Опівночі страшенний крик, хтось починає виламувати двері, заходять бритоголові, - шок, не очікували, адже  побачити самого Мельниченка, та ще й з  Розинською.  Але, за все, як то кажуть «заплачено», і бритоголові починають Юрію, в присутності свідків, погрожувати пістолетом. 

Далі,  див відео, все на власні очі, нічого навмисно не монтували, дали слово усім присутнім.    

(журналістська група не покине територію будівлі, доки аферистку не буде покарано! Пішла третя доба, ми чекаємо ) 

вул. Іриницяка, 5/24, кв. 45. т. 0996431215

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.