Нетерпимість ...

18 лютого 2013, 14:51
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
303

Звідки це у нас ?

Нетерпимість ...


Читаючи коментарі наших дописувачів, та і не тільки наших, дуже часто чую запитання в тих коментах - "а чому ми такі нетерплячі до інших, нетаких як наші, чужих думок?" , нетерплячі до точки зору опонента та одразу, безапеляційно, часом безпідставно тавруємо свого опонента.  


СВІДОМІСТЬ РАБА НАРОДЖУЄТЬСЯ ПІД СТРАХОМ
ХТО НЕ З НАМИ - ТОЙ ПРОТИ НАС
ЯКЩО ВОРОГ НЕ ЗДАЄТЬСЯ, ТОДІ МИ ЙОГО ЗНИЩИМО




Ви знаєте звідки це ?

А це, шановні мої читачі, фундамент радянської ідеології. Це ті 'три кіти' на яку ідеологія "светлого будущего" опиралась, коли захоплювала нові території та народи. Це те, що 70 років силоміць прищеплювали своєму насєлєнію ідеологі сересеру, совка. З плином часу воно звісно еволюціонувало, маскувалось під інтернаціоналізм братніх почуттів та інше словоблуддя, але в основі своїй так і залишилось - жорстоким, нетерплячим до іншого світосприйняття та навіть злочинним.
І як результат того "щеплення" - така жорстока полярність нашого суспільства, в суті своїй так і залишившимся постсовковим.

Тому напевно і стало таким дивним та невідомим для нас слово толерантність, коли воно з подачі Вячеслава Чорновола з'явилось в нашому вжитку на початку 90-х років. Нажаль це слово тепер дуже рідко відвідує наш лексікон та думки.
Це тепер все просто та легко - щось десь почув, набрав в гуглі та одразу маєш результат.
А тоді, в 91-92 роках навіть небуло де дізнатись про ту толерантність.

Толерантність ( від лат. tolerantia – терпіння ) – у загальному значенні здатність приймати щось, не схвалюючи це.
На індивідуальному рівні – це здатність сприймати без агресії думки, які відрізняються від власних, а також – особливості поведінки та способу життя інших.
Терпимість до чужого способу життя, поведінки, звичаїв, почуттів, ідей, вірувань є умовою стабільності та єдності суспільств, особливо тих, які не є гомогенними ні у релігійному, ні в етнічному, ні в інших соціальних вимірах.

Може комусь здасться що я написав дуже примітивно та просто, по селянськи, тоді пробачте мені, гімназієв не закінчував ...
та залишаю за собою право вносити дописи та правки в цю свою імху по мірі поступлення коментарів.

Я НЕ ЗАКЛИКАЮ ВАС БУТИ ТОЛЕРАНТНИМ ДО БАНДИТІВ, ЗЛОЧИНЦІВ ТА ШАХРАЇВ.
Я КАЖУ ВАМ, ЩО БАНДИТИ ТА ЗЛОЧИНЦІ НІКОЛИ НЕ БУДУТЬ ТОЛЕРАНТНИМИ ДО НАС



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Симоненко,коммунизм,бандитська влада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.