Ми Українці.

20 лютого 2013, 08:02
Власник сторінки
Політик - громадський діяч
0
271
Ми Українці.

Що в собі несе цей вираз, чи лозунг, чи назва Політичного Об’єднання? Чи ідентифікує соціум-суспільство, націю-народ, населення?



    Як на мою думку, Політичне Об’єднання Ми Українці, яке 16 лютого провело свій установчий з’їзд, в своїй назві несе зерно об’єднання, всього суспільства навколо розвитку України.
    Але щоб це дійсно відбулося, то тут потрібно вести мову про системні складові у програмних засадах ПО Ми Українці. Яку мету і цілі, ставить перед собою це політичне об’єднання. Як на мою думку потрібно вже об’єднати Україну, навколо чогось одного і чому це не може бути Політичне Об’єднання Ми Українці? 
    Суспільство вже зрозуміло, партія імені «когось», вирішує проблеми окремого угрупування.
    Після виборів до ВР пройшло 115 днів, а парламент досі заблокований. І хто скаже що вимоги тих хто блокує ВР не правильні? Так все вірно. Виконання закону починається з самого законодавця! Але 115 днів для кожного Українця показали жахливу ситуацію з дорогами по всій країні і в Києві в тому числі. З екранів телевізорів чиновницька братія нас переконує що буцімто зима цього року не така, як завжди. А я вам шановні нагадаю, що у нас зими при наймі в Києві, кожного року починаючи з перших днів керування столицею Черновецьким, «не такі». Візьміть записи новин кожного року і побачите. Київ закупив нову техніку для прибирання снігу і т.д. і це кожного року зими «не такі».
    А відповідь тут очевидна. Ваші крадіжки, тотальне мародерство, панове чиновники з ремонту доріг не знають меж, ось і показався нарешті кінчик клубочку. І таке становище у всіх сферах господарства, економіки, культури, освіти, сільського господарства і т.д. Просто жах.
   Наведу вам, простий приклад, якщо в годиннику замінити якусь шестерню, годинник почне іти якось інакше? Очевидно ні. Для того щоб він йшов інакше потрібно підійти системно і поміняти механізм системи тоді він буде йти так як його налаштує майстер, тобто інакше. 
    Тому я вважаю що потрібно спробувати об’єднатись навколо Політичного Об’єднання Ми Українці, з метою змінити систему в якій ми з вами існуємо понад 20 років. Хто у нас відповідає за цілі-визначення, контроль та прийом результатів діяльності системи влади по всій вертикалі? Відповідь очевидна, ніхто, а чому? Та все ж тому що система нашого суспільства на протязі всієї незалежності залишається інвалідною. Тому що народ повністю відсторонений від прийняття будь-яких рішень, тому що народ - власник всього майна та ресурсів повністю відсторонений від процесу розподілу і контролю над у сим. Народ є хазяїном - власником усього майна, надр, ресурсів і т.д., делегував частину своїх повноважень (депутатам). І що з цього вийшло? Ми живемо сьогодні в країні в якій немає жодних перспектив розвитку нашим дітям і онукам, де пенсіонери себе почувають злиднями, а весь народ в Україні і поняття не має куди ми рухаємось? Яке суспільство ми будуємо? Що залишимо нашим нащадкам, окрім руїн? Які у нас стандарти? Які наші цінності?
    Я переконаний що на всі ці і багато інших питань, повинно дати відповідь наше суспільство, тобто ми, громадяни України. І відповісти врешті решт, на просте запитання. МИ Українці?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: політика в Україні
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.