Недільні розваги для дорослих.

03 березня 2013, 12:08
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
721
Недільні розваги для дорослих.

І не тільки недільні ...


Суд.
Судове засідання.
Суддя допитує обвинуваченного :
- Обвинувачений. У вас при обшуку знайшли самогонний апарат ?
Обвинувачений :
- Так, шановний суд, знайшли.
Суддя :
- Значить Ви, обвинувачений, гнали самогон, якщо мали той апарат ?
Обвинувачений :
- Ні, не гнав.
Суддя :
- Але тож у Вас знайшли той самогонний апарат! Значить і самогон Ви гнали !
Обвинувачений :
- Ні, не гнав.
...
Суддя зачитує свій судовий вирок :
- Суд постановив засудити обвинуваченного до 5 років ув'язнення з повною конфіскацією всього його майна за те, що у нього при обшуку було знайдено та вилучено самогонний апарат, яким він гнав самогон.
- Ваше останнє слово, засуджений.
Засуджений :
- Вельмешановний суд ! Прошу Вас також звинуватити мене та засудити ще і за згвалтування.
Суддя :
- Так Ви ще й когось згвалтували коли гнали самогон ?
Засуджений :
Ні, шановний суд. Я нікого не гвалтував. Але у мене для цього є АПАРАТ !


P.S,
Сергій Власенко, народний депутат України, захищаючи права Юлії Тимошенко в суді не здійснював адвокатської діяльності. Це зрозуміло навіть початківцю в справах юриспундеції. І це підтверджує висновок дисциплінарної палати Київської міської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури від 28 лютого 2012 року.

Сергій Власенко з 2008 року не займався адвокатською діяльністю. І про це пишеться в рішенні дисциплінарної палати Київської міської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури від 28 лютого 2012 року - " таким чином, з матеріалів дисциплінарної справи убачається, що народного депутата України Власенка Сергія Володимировича було допущено до участі у кримінальній справі не в зв’язку із здійсненням професійної адвокатської діяльності, а з інших, передбачених статтею 44 КПК підстав."

Тобто ніякої адвокатської діяльності Сергій Власенко не здійснював.

Чому такий гвалт вчиняє влада януковичів проти Сергія Власенка ? А тому що головне для них не допустити Власенко до зали суду, а то Сергій виставляє отой недалекий контингент: прокурорів, суддів та їх недолугих свідків звинувачення зовсім вже повними ідіотами.

Тому то і 28 лютого о 22.00 !!! відбулося таємне засідання регламентного комітету врУ, про яке навіть не повідомили опозиціонерів. А той "нічний комітет" прийняв рішення позбавити Власенка статусу народного депутата. За цим рішенням спікер парламенту Рибак підписав подання до вищого адміністративного суду щодо позбавлення Власенка депутатських повноважень.

Ну а те васУ, самі знаєте - " під ковпаком у пахана ! " Тому "результат" можно наперед передбачити на всі 100%.

Зупиниться в своєму "безпределе" Янукович і Ко ?

Скоріш за все ні. Там зібраний не той контингент, щоб думати.

Сам Сергій Власенко каже, що така активізація дії влади януковичів по позбавленню Сергія депутатського мандата, пов’язна з тим, що захисту Юлії Тимошенко вдалося добути документи, які свідчать про імовірну причетність екс-губернатора Донецької області В. Щербаня до вбивства народного депутата Є. Щербаня у 1996 році.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: власть,Юлия Тимошенко,суд,Янкович,Власенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.