В насправді демократичній країні такого б ніколи не сталось. А у нас чому ?

06 березня 2013, 07:01
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
182
В насправді демократичній країні такого б ніколи не сталось. А у нас  чому ?

Чому, чому ... а тому !

Жодного політика в Європі не засудили б за те, за що засуджена екс-Прем'єр України Юлія Тимошенко в Україні.

Всі керівникі урядів европейських країн підписували, підписують та будуть підписувати такі ж контракт з Газпромом. І жодного європейського політика чи державного діяча не засудили б за тим обвинуваченням, які були пред'явлені екс-Прем'єру України Юлії Тимошенко за підписання газових контрактів з Російською Федерацією.

Юлія Тимошенко "підписала" угоду про постачання газу з Росії, те ж саме зробили свого часу і генеральний канцлер Німеччини Шредер та інші представники европейських держав. Угоди між німецькими, французьскими, італійськими, іншими компаніями та "Газпромом" Росії нічим не відрізнялись від тої угоди, яку підписали між Україною і Росією за часи Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Юлія Тимошенко була засуджена за те, що у неї в свій час була влада та вплив, і вона є дуже вагомою фігурою на політичній арені України. На мою думку ця жорстока непримиренна боротьба з Юлією Тимошенко пов'язана з тим, чого їй вдалося домогтися за навіть ті короткі періоди її перебування Прем'єр-міністром нашої держави.

Крім того, влада януковичів була б під загрозою, якщо б завтра відбулися б вибори, а Юлія Тимошенко в них брала участь.

Юлія Тимошенко і в тюрмі, і в харківській лікарні міститься в нелюдських умовах, які їй навмисно створюють януковичі. Навіть у лікарні ми бачимо, що у неї відбирають можливість на приватне життя. Недолугі та проплачені засоби масової інформації всіляко намагаються перекрутити та спотворити любу інформацію про головного лідера української опозиції та ввести в оману своїм інформаційним блудом пересічних українців.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Евросоюз,влада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.