СНІД і туберкульоз переможені Партією регіонів!

18 березня 2013, 07:01
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
225
СНІД і туберкульоз переможені Партією регіонів!

Не маю нічого проти конкретно Партії регіонів, як угруповання осіб, адже політичних партій в Україні не існує і не скоро ще з'являться.

Однак те, що дозволяють собі робити саме члени Партії регіонів, переходить усі межі дозволеного і законного. Вони забувають, що Віктору Януковичу вже не потрібен цей токсичний актив, він намагається дистанціюватися від непотрібної йому чиновницько-олігархічної групи. Президент хоче правити і «вершити суд» сам, йому помічники не потрібні.

 

Тим дивнішими здаються потуги багатьох «регіоналів» вилізти вперед перед «Папою», якому жоден з них не потрібен. Але ще більш цинічним виглядає позування багатьох «народних обранців» перед людьми, які їх обрали за гроші тих же людей. Це так властиво пострадянському простору, що вже перестаєш дивуватися.

 

Один з недавніх прикладів. В обласному центрі – Херсоні – до 8 березня були розвішані десятки біл-бордів та сітілайтів з політичною рекламою нардепа-«регіонала» і колишнього мера Херсона Володимира Сальдо. Все б нічого, та тільки цей вид реклами вважається найдорожчим, а панові Сальду реклама не коштувала ЖОДНОЇ КОПІЙКИ!

 

За інформацією Херсонської мерії, політична реклама «регіонала» була розцінена як соціальна, і нібито саме тому навіть приватні фірми розмістили її безкоштовно.

 

Цікаво ми живемо: на вулицях українських міст немає якісної соціальної реклами здорового способу життя, турботи про екологію та інвалідів, підтримки дітей, молоді та людей похилого віку. Зате низькопробні агітки політиків вважаються дуже потрібними суспільству і тому мають першочергове право муляти очі людям. Навіть за безкоштовно.

 

А СНІД, туберкульоз, бідність, безробіття, бездомність – нехай зачекають. Дорогу Партії регіонів!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Херсон,корупція,Партія регіонів,політика,влада,нардеп,бідність,партії,СНІД,соціальна реклама проти абортів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.