Обережно!!! “Батьківщина” здає своїх.

20 березня 2013, 16:54
Власник сторінки
0
2100

А простих українців ніколи й не захищала. Тож чи потрібно підтримувати цю партію та співпрацювати з нею?

Лідери теперішньої Батьківщини здали Ю.Тимошенко, не відстояли і не захистили Ю.Луценка, а сьогодні і Сергія Власенка.

На виборах-2012 ці горе-опозиціонери викинули з партійних списків проукраїнськи налаштованих кандидатів – справжніх українських громадян, піддавши більшість з них загрозі арешту.

А нинішня “опозиційна” діяльність керівництва та команди “Батьківщини” хіба не замилювання очей простим громадянам, не спотворення загальнолюдських принципів та стандартів, не множення суспільного розчарування і не намагання звести діяльність опозиційного руху та протестні настрої українського суспільства нанівець?

Що це, як не зрада українського народу?

Та й не може Батьківщина, яка заснована на суцільній зраді, бути насправді пронародною, опозиційною і такою, яка потрібна Україні.

Спочатку сама Тимошенко разом зі своїм оточенням зрадила тих, на чиїй шиї в’їхала у владні крісла, – нехай і одіозних Лазаренка та Ющенка.
А потім найближче оточення Тимошенко, навчене нею ж самою зраджувати, в обмін на якісь особисті преференції, зрадило і її.

То ж кому служить нинішня верхівка Батьківщини і чиє замовлення з випускання пару виконує?

Я і ще 86% - 88%  українських громадян не довіряємо ні Батьківщині”, ні її лідерам.

А Ви?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.