Покушение на Чечетова во время прямого эфира

25 березня 2013, 22:56
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
786
Покушение на Чечетова во время прямого эфира

Невідомий чоловік увірвався до студії, кидаючись на усіх, почав вимагати не заважати йому жити. Чоловік знаходився в неадекватному стані.

Сьогодні гостем інтернет-телеканалу ТВ "Прихована правда", яка проводить свої ефіри виключно в онлайн трансляції, був депутат Верховної Ради України, член партії Регіонів - Михайло Чечетов. Під час трансляції до студії почав із усієї "дурі" стукати невідомий. До вхідних дверей підійшов журналіст Олексій Воронцов, відкрив двері та хотів запитати: "Що сталося?". Але невідомий  чоловік увірвався до студії, кидаючись на усіх, почав вимагати не заважати йому жити. Чоловік знаходився в неадекватному стані. Але Чечетова це не злякало, він спокійно продовжував свою розмову, не реагуючи на те, що в самій студії вже майже почалася бійка. Журналістка та ведуча Ірма Крат не витримала, перервала інтерв'ю, і почала вимагати викликати працівників міліції. Працівники міліції, дізнавшись, що в студії знаходиться член партії Регіонів - пан Чечетов, прибули за 5 хвилин. Вони під охороною супроводили нардепа до його автівки, а хулігана забрали до відділку міліції. Завтра в цього хлопця День народження, він знаходиться в розшуку за крадіжку, останнього разу цей молодик  кидався на сусідку з ножем. 


Письменниця Олена Чернінька стверджує, що хлопець який увірвався до студії, закохався в ведучу Ірму Крат, і шукає привід, аби завітати до приміщення, і показати, що усі депутати йому не авторитети. Це вже не перша його спроба привернути увагу телеведучої до своєї персони. 


ТВ "Прихована Правда"  Олена Чернінька 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.