Чому влада перемагає, а опозиція завжди не в тому місці і не в той час.

07 квітня 2013, 18:45
Власник сторінки
0
1757

Репліка.

Влада реалізує власний проект з перетворення України на випалену, денаціоналізовану, розграбовану територію, а українського народу - на новітнього пограбованого, безмовного, безправного раба-жебрака на власній землі і у власному домі.

Системність діяльності влади і спланованість її кроків свідчить про наявність владного антидержавного і не виключено, що іноземного “мозкового” аналітично-координаційного  центру, який зорієнтований на встановлення диктатури і знищення в Україні всіх демократичних надбань людства та загальнолюдської системи цінностей.
Адже ніхто не повірить, що все це придумують ті, кого ми щоденно бачимо на телеекранах.

Головним ресурсом влади є увесь загальнодержавний потенціал (ресурсний, кадровий, економічний, фінансовий, інформаційний, політичний, силовий тощо) та чиновники державних інституцій, які залюбки підтримують владу у всіх її антинародних, антидержавних, антицивілізаційних діях і які є безпосередніми виконавцями владного проекту

Реалізуючи свій план влада нав’язала свою волю і опозиції і українському народові.

Єдиний Ресурс опозиції – Народ.
І сьогодні опозиція в силу об’єктивних причин нездатна хоча б частково задіяти цей ресурс.
Опозиція не має власного Загальнонаціонального об’єднавчого, мобілізаційного Проекту, необхідного для активізації нації і залучення громадян для підтримки опозиційних акцій, для захисту України і для поновлення нахабно і незаконно відібраних та порушених владою громадянських та загальнолюдських прав.

Опозиція не має власної фундаментальної Пропозиції для українців.

Діяльність опозиції хаотична, несистемна, не спланована і не піддається будь-які логіці.
І це результат не якоїсь надвитонченої опозиційної стратегії чи застосування технологій маскування та відвернення уваги – це наслідки відсутності власного опозиційного фундаментального інтелектуального продукту, стратегічно важливого для перемоги на всіх етапах опозиційної діяльності і необхідного для розбудови України та українського суспільства.

Опозиція не спромоглася залучити до своєї діяльності національний інтелектуальний потенціал, без якого вона не тільки ніколи не переможе, але й нездатна усвідомити та оцінити рівень загроз, які постали перед суспільством, і сформулювати задачі, які потрібно розв’язати для усунення цих загроз.

Захищаючи свої особисті кулуарні інтереси, опозиція вже вкотре нищить український шанс.

Опозиція Не знає, Що Робити, і тому не може вдало опонувати владі і нейтралізувати всі негативні дії привладних  мальчишів-плохишів.

І тому опозиція завжди і у всьому на багато кроків позаду владних ініціатив.

В українців виникає запитання: "А чи потрібна Україні опозиція, яка 20 років поспіль паразитує на українських проблемах, а опинившись при владі, не вирішує їх, а тільки множить у рази?"

Але вихід існує завжди.

І Україна не є виключенням.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: народ,опозиція,влада,Віктор Козир
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.