Опозиції. Перший стратегічно важливий Крок до реальної Перемоги !!!

08 квітня 2013, 15:59
Власник сторінки
0
6615

Постановка правильно сформульованої задачі – вже половина успіху. Інструментарій вирішення задачі та забезпечення – друга завершальна частина успішного проекту.

Для перемоги опозиція має зробити декілька наперед визначених правильних кроків, використати новітній інтелектуальний продукт і застосувати інструменти, без яких ніколи ніякої перемоги не буде.

І опозиція або це зробить і переможе, або змарнує останній український шанс і самоліквідується.
Залишається лише знайти ці інструменти і визначити правильні мету, цілі та кроки.

Сьогодні вже зрозуміло, що сама опозиція Не Знає, Що робити у нинішній українській політичній, правовій та соціально-економічній ситуації, і тому вона не може вдало позиціюватися і визначитися зі своєю переможною стратегією та тактикою.
Опозиція навіть приблизно не розуміє і не уявляє, як забезпечити свою безальтернативну перемогу.

Опозиція робить помилку за помилкою, які стають дедалі очевиднішими і перетворюють її на парламентських клоунів, нездатних вирішити не тільки фундаментальні ключові стратегічні, але і поточні тактичні проблеми та розв’язати тривіальні політичні, інформаційні, ідеологічні та інші задачі, які так і не сформульовані до сьогодні.

Саме опозиція своєю невправністю та бездіяльністю прямо чи опосередковано поставила себе на межу поразки і самознищення, розв’язала руки владі, і дозволила їй нищити залишки демократичних та національних цінностей і штовхати  український народ та Україну у безпросвітну прірву печерного феодально-кріпосницького минулого.
Нинішні опозиційна діяльність підсилює позиції існуючої влади і тому крок за кроком віддаляють Україну від демократичного світу.

Опозиція нездатна самостійно створити необхідний для перемоги інтелектуальний продукт – не має ні новітніх Ідей, ні інтелектуального потенціалу, ні часу.
У опозиції нема ні потужних інструментів, спроможних у надкороткі терміни переформатувати політичну карту України, ні стратегії, яка визначає ланцюжок необхідних для цього кроків, та технологічного забезпечення, потрібного для їх реалізації, ні чіткого Плану Дій.

І тому Перший фундаментальний стратегічно важливий Крок до Перемоги – негайно звернутися до української нації за інтелектуальною, технологічною та інструментальною допомогою.

Це має бути Заклик до Суспільного Загальнонаціонального Діалогу, а не заклики до безцільної і тому безглуздої та безперспективної на сьогодні вуличної штовханини зі своїми опонентами з часто надуманих причин.

Опозиція повинна насправді вислухати українське суспільство, дослухатися до кожної пропозиції, а не імітувати діалог і, як наслідок, нав’язувати суспільству свої домашні партійні “заготовки”.
Українці вже навчилися розрізняти нещирість і підступ і вже ніколи не підтримають те, що йде на збиток нації, Україні і кожному громадянину.

Опозиція повинна остаточно зрозуміти, що час, методи та інструменти “успішного” паразитування на українських проблемах для закритих, криміналізованих мафіозно-кланових масонських політ. проектів вичерпали себе і завершилися.
Потрібно залучати до активної співпраці всю націю.

Чи багато потрібно для цього часу?
2 – 3 тижні з дня старту такого проекту.

Але звернення має бути не тільки з телеекранів, а з використанням й інших, не менш ефективних та доступних комунікацій.

Зробивши це, опозиція якісно оновиться і отримає стратегічні інструменти, необхідні для перемоги.

Далі будуть інші Кроки та Проекти з їх реалізації, але вони вже визначатимуться новітнім інтелектуальним продуктом, який зможуть надати українські інтелектуали.

Тож для перемоги потрібно зробити саме цей Перший, Ключовий Крокзвернутися до суспільства.

Опозиція має встановити комунікацію з українським народом – ключовим комунікатором майбутньої перемоги.
І коли це буде зроблено, українська нація сама вийде на вулиці і масово підтримає опозицію без будь-яких закликів.

А всі інші опозиційні “шляхи”, як і вся нинішня опозиційна “діяльність”, залишить все по-старому, а опозицію остаточно перетворить на маргінес.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: проект,опозиція,перемога,Віктор Козир,суспільний діалог
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.