Фройд би плакав від щастя

08 квітня 2013, 20:39
Власник сторінки
студентка
0
262

Життя завжди має свої темні і світлі боки, але іноді здається одноманітно сірим... Проте, що нам заважає зробити його кольоровим? Все у наших руках. Тим паче, якщо ми живемо у Києві...;)

Життя у столиці має як безліч плюсів, так і мінусів. Я як людина з невеликого промислового міста це чудово знаю.Спочатку ти захоплений своїм новим домом, новими друзями, голова йде обертом від можливостей, які тепер відкриваються перед тобою. Проте, з часом усі барви столичного життя тьмянішають, а недоліки перетворюються на величезні чорні плями на чистому полотні, які здатні надовго зіпсувати нам настрій.
Останнім часом в Києві було складно жити. Вічна зима ніяк не покращувала і так зіпсованого сесією і парами настрою. Часу ні на що не вистачало, крім, звісна річ, навчання. Життя в Києві перетворилося на таке собі існування: прокинувася-на пари-з пар-зробив завдання-спати. У дорослих єдина відмінність, що замість пар робота. За такого сумного графіку Київ вже не здається оазисом, довгоочікуваною мрією. Це скоріше мурашник, де ні в кого не має часу навіть подивитися навколо. Завжди кудись біжимо...Але варто зупинитися. Один лиш раз. Зрозуміти, що життя минає і не можна його витрачати лише на навчання або роботу. Поглянь: навкруги стільки всього цікавого! Щастя у дії. Я б посперечалася з Рене Декартом, який стверджував: "Cogito ergo sum" ("Я мислю, отже я існую"). На мою думку, існуємо ми лише тоді, коли ДІЄМО.
Минулі три дні були просто прекрасні, адже моє життя було наповнене подіями, цікавими знайомствами і враженнями. Та апогею моє щастя досягло сьогодні, коли я побувала на концерті гурту "Qarpa", солісткою якого є досить-таки епатажна журналістка Ірена Карпа. Виступ відбувався у нещодавно відкритому анти-кафе "Freud House", що знаходиться на Контрактовій площі за адресою вул. Костянтинівська,21. Атмосфера у закладі досить цікава: на стінах висять експресіоністичні картини (певно, за ними Фройд міг би поставити дуже точний діагноз художникам;)), столики і все умеблювання у стилі модерну. Зал, у якому власне виступав гурт, був невеличкою кімнатою, явно не розрахованою на ту кількість людей, що прийшла. Тому влаштовувалися всі, хто де міг. Мені дісталося місце біля самісіньких колонок на килимку для йоги. Проте, як то кажуть, де добрі люди, там хата не тісна. Головне атмосфера, яка на концерті була просто неймовірною!
Гурт грав не на сцені, а просто на невеликій частині простору, заледве вільного у цій кімнатці. Таким чином ніщо не відділяло прихильників від їх улюблених музикантів. Ірена з*явилась звідти, звідки заходили всі гості у звичайній сукні і туфлях на підборах. Нічого "понтового" чи зіркового. Гурт виконував різні пісні з репертуару, як досить ніжні і мелодійні, так і "по хардкору". Атмосфера була досить домашньою: сидіння на підлозі, чай з печивом та Ірена, яка знімає туфлі і просто босоніж стибає під біти музики. Вдячна публіка аплодувала з усієї сили. Найбільший успіх мали всім відомі хіти, такі як "Lady Дура", "Очі твої", "Шо ж ти сука мене не любиш?", "Дякую за секс" і звісно"Зникнути взагалі". Після закінчення концерту Карпа підписувала диски та книги всім бажаючим. При цьому вона була дуже милою та привітною. Було видно, що співачка\журналістка\письменниця дійсно любить своїх фанатів, а її творчість приносить їй справжнє задоволення.
Концерт подарував безліч яскравих емоцій та величезний заряд творчої енергії і позитиву - саме те, що так необхідно нам, щоб пережити цю занадто довгу зиму.

6.05.13.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Киев,концерт,музика,Київ,Qarpa,Україна,Ірена Карпа,Freud House
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.