К&К Philharmoniker шукає в Україні талановитих музикантів

15 квітня 2013, 07:41
Власник сторінки
Журналіст в програмі "Без цензури. 5 хвилин правди"/ PR-менеджер в агенції"Перфектні рішення"
0
222
К&К Philharmoniker шукає в Україні талановитих музикантів

До Українсько-австрійської оркестрової академії та Українського національного симфонічного оркестра UNYSO увійдуть кращі учасники академії.

Ці два проекти втілюють у життя австрійський диригент та композитор Маттіас Георг Кендлінгер спільно  зі спеціальною музичною школою ім. С. Крушельницької.

Детальніше про дві унікальні події в розвитку культури розповів, власне, організатор близько 1400 класичних концертів в різних країнах Європи, засновник симфонічного оркестру K&K Philharmoniker Маттіас Ґеорг Кендлінґер: «Основна мета створення першої Українсько-Австріської молодіжної оркестрової Академії – підготовка оркестрових виконавців міжнародного рівня. Концертмейстери симфонічного оркестру К&К Philharmoniker  шукають та хочуть допомогти обдарованим молодим і творчо-перспективним оркестровим музикантам».

Заняття для молодих талантів відбуватимуться в оркестрових групах та спільно в оркестрі. Кращі учасники будуть задіяні в першому концерті Національного українського молодіжного оркестру 28 червня 2013 року у Львівській філармонії. Цей оркестр є мистецьким проектом музичної агенції «Да Капо Україна».

Директор агенції Олег Станкевич підкреслив, що «подібні Академії проводяться у різних країнах Європи і є дуже ефективними. Адже багато молодих українських музикантів їдуть за кордон, щоб навчитися там оркестрової гри. Тепер така можливість є і у Львові. Талановита молодь з усієї України може не тільки познайомитися з нашою культурою, а ще й отримати унікальний шанс проявити себе, навчитися тому, чому їх можуть навчити за кордоном, відвідати майстер-класи провідних музикантів оркестру K&K Philharmoniker».

Академія буде проводитися у Львівській Середній Спеціалізованій Музичній Школі-інтернаті імені С. Крушельницької. «Окрім можливості навчитися оркестрової гри, – наголосив директор Школи Лев Закопець. – Це реальна перспектива працевлаштуватися у провідних симфонічних оркестрах України та інших країн Європи».

Музичні проекти здійснюються під почесним патронатом міністерства культури України та посла Республіки Австрія в Україні п. Вольфа Дітріха Хайма.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.