Опозиції. Ще раз про головне. Для особливо “гарячих” київських активістів.

02 червня 2013, 12:23
Власник сторінки
0
3444

Не провокуйте введення надзвичайного стану. Спочатку презентуйте Суперальтернативу і вже тільки потім закликайте до мобілізації всю націю. Без Суперпропозиції Україна та Київ ніколи не повстане.

Сьогодні з боку “гарячих” опозиційних київських активістів, а можливо, і провокаторів звучать заклики до створення в Києві загонів безпеки та опозиційних органів самоврядування на “період безвладдя” тощо.

Чи потрібно це сьогодні Україні?
Чи на часі такі рішучі заходи?

Однозначна відповідь – Так!

Активні дії потрібно було розпочинати ще вчора.

Але більшість українців масово і сьогодні не підтримає будь-які опозиційні дії і не буде приймати активної участі у опозиційних акціях.
Україна не готова до мобілізації, і провал акції Вставай, Україно! це яскраво засвідчив.
Чому? Запитаєте Ви.

Україна так і не має від опозиції відповіді на головне очікуване українським суспільством запитання, Що буде після Януковича?

Знову все залишиться по-старому?
Купці негідників буде належати вся країна, а 46-ти мільйонам українців залишаться лише злидні, безправ’я та замасковане  рабство?

Адже ця опозиція не збирається знищувати існуючу антилюдську, антинародну, антиукраїнську  державну систему, а хоче лише перезавантажити її.
Хоче лише змінити владу і самій грабувати Україну.

Опозиція так і не спромоглася запропонувати українському народові Суперпропозицію (Альтернативу існуючій державній системі), заради якої варто йти на барикади.

Опозиція так і не презентувала чіткого довгоочікуваного образу майбутньої України, не вказала Шляхи побудови нової України, не відродила Віру народу в краще майбутнє і Впевненість у завтрашньому дні.

Доки опозиція цього не зробить і не виведе на вулиці всіх українських міст мільйони  українців, ніякі загони безпеки, ніяке громадянське самоврядування у Києві нічого не змінять.
Адже неможливо вирішити “українські” проблеми одного окремо взятого міста, не вирішивши фундаментальної загальнодержавної проблеми, – зміни існуючої державної системи і нинішньої влади.

А створення київськими активістами загонів безпеки та органів самоврядування Києва без масової підтримки і згоди на це більшості киян можуть розглядатися владою як спроба захоплення влади.

Так, Київрада нелегітимна, але всі опозиційні акції мають відбуватися у межах діючої Конституції України.

Тому алгоритм успішної діяльності київської опозиції наступний:
1.   Спочатку пропозиція суспільству реальної Альтернативи,
2.   Активізація та масова мобілізація киян,
3.   Київський міський референдум,
4.   І вже тільки потім створення загонів безпеки і органів опозиційного альтернативного самоврядування Києва.

Але не навпаки, як це сьогодні пропонують київські активісти.

Українська опозиція робить ті ж самі помилки, що і на виборах-2012.
І досі не змогла переконати у своїй щирості найактивнішу частину українського суспільства – “Противсіхів”, без яких не відбудеться жодної мобілізації, жодного майдану, жодної справжньої революції.

Тому, панове київські опозиціонери, якщо Ви хочете насправді фундаментальних позитивних змін, сьогодні потрібно починати з інших кроків і реалізувати зовсім інші проекти та сценарії, а не займатися демагогією та провокаціями, які не будуть масово підтримані громадянами, прогнозовано будуть провальними і призведуть лише до чергової втрати українським суспільством ще ряду демократичних позицій.

Не забувайте, що всі раптові революції початково прагматично моделюються і системно плануються і вже тільки потім втілюються в металі.

Думати потрібно, панове!
Думати!
І залучати до співпраці національний інтелектуальний потенціал.

А вже тільки потім діяти.

Але у Вас як завжди.

Спочатку незрозуміло, що і для чого робите, а потім чухаєте свої потилиці!

Чи, може, Ви повинні негайно відпрацювати гроші чергового Вашого спонсора, якогось  мільярдера, який рветься, не приведи Господи, стати мером Києва, а потім і Президентом України?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: альтернатива,опозиція,Київ,Віктор Козир,революція,алгоритм,Суперпропозиція,Суперідея,державна система
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.