Літо у стилі Alfa Jazz Fest

12 червня 2013, 07:02
Власник сторінки
Журналіст в програмі "Без цензури. 5 хвилин правди"/ PR-менеджер в агенції"Перфектні рішення"
0
176
Літо у стилі Alfa Jazz Fest

З 13 по 16 червня три великих сцени у Львові заполонить щорічний Міжнародний джазовий фестиваль.

У програмі – понад 100 музикантів з різних країн, близько 30 годин концертів, прес-конференції та автограф-сесії світових музикантів. Хедлайнерами 2013 року стали Боббі Макферрін, Джордж Бенсон, Чік Коріа, Авішай Коен, Чарлі Хейден. 

В рамках проведення третього Alfa Jazz Fest відбудуться майстер-класи кращих джазових виконавців сучасності: відомого контрабасиста з Ізраїлю Авішаі Коен, видатного гітариста світу Ел Ді Меоли.

За словами організаторів фестивалю, творчі зустрічі з музикантами світового рівня – це чудова нагода для українських та, зокрема, львівських музикантів більш неформального спілкування з досвідченими джазменами, а також можливість обміну професійними та творчими поглядами.

Також координатори Alfa Jazz Fest нагадають відвідувачам захопити до Львова зручне взуття, адже в останній день фестивалю відбудеться благодійний пробіг «Джазова миля». Найшвидшому меломану випаде унікальна можливість розпочати завершальний концерт 16 червня на джазовій сцені в центрі міста.

Окрім цього, щороку на гала-концерті фестивалю у Львові відбудеться вручення Міжнародної музичної премії «Alfa Jazz Fest Awards» ім. Едді Рознера. Премія заснована з метою відзначення музикантів, які зробили вагомий внесок у розвиток джазової музики, а також з метою її популяризації. Переможець обирається шляхом голосування членами широкого кола експертів, серед яких музичні критики, видатні діячі культури, громадські та державні діячі, журналісти й підприємці з різних країн світу. Минулого року володарем премії став легендарний британський гітарист, який грає у стилі джаз-ф’южнДжон Маклафлін.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.