Вишиванка не врятує

24 червня 2013, 02:55
Власник сторінки
0
638
Вишиванка не врятує

Дивлюсь я на наших патріотів, і дуже собі на них дивуюсь. Вдягли вишиванки і в них гамселять один одного. Але ж ненависть руйнує, а не будує Україну. Навіть, якщо зодягнути її у святу вишиванку.

Зараз в Україні, хто дошкульніше вилається на владу та росіян, той і патріот. Але у ненависті немає майбутнього. Ненависть не є творча. Вона не вміє нічого створювати. А в Україні треба зробити ще дуже багато.
Цікаво, що ті, хто обіцяє нам зробити нас щасливими за наші гроші, чомусь вчать українців не любити, а ненавидіти один одного. Як же вони збираються будувати нову сучасну Україну? ЇЇ, як дитину, ще належить зачати, народити і виплекати. І для цього потрібна любов. А не ненависть.
Хіба ми, українці, так вже багато живемо, що можемо марнувати час у стрімкому світі? Хіба в нас так багато розуму та таланту, що ми можемо дозволити собі жити впівсили, однією половиною країни? Хіба ми можемо дозволити собі ненавидіти своїх братів, українців, що сповідують іншу ідеологію? Хіба в нас є для цього час?




Ось що каже Ісус. "А Я вам кажу, що кожен, хто гнівається на брата свого, підпадає вже судові. А хто скаже на брата свого: рака (нікчема, порожня людина), підпадає верховному судові, а хто скаже дурний, підпадає геєнні огненній." Єв. від Матея 5.22. Ось що каже нам Ісус. А ми що робимо?
Хто ставить Тараса Шевченка вище від Ісуса, хоч і переконаний, що він залишається при цьому христианином, що неправда - будь ласка. 
"Доборолась Україна 
До самого краю. 
Гірше ляха свої діти 
Її розпинають. "
Це тільки до Януковича Тарас говорить?Чи до Яценюка, Тимошенко, Тягнибока та Кличка так само? Ми чомусь вважаємо, що Шевченко звертається лишень до влади. Але ж він говорить до нас, усіх українців. Хіба ні? 
Хіба ми, українці, спустошені віковою ненавистю до всього, що не з нами та думає інакше та іншою мовою, хоч і живе із нами, в Україні, ще не навчились відрізняти добро від зла? Хіба ми не бачимо, що ненависть, одягнена у вишиванки, руйнує, а не будує Україну? Нам, що, немає що робити, будувати, виправляти? У тому числі - самих себе?:).
Ще не набридло по Європах гальюни драїти?
Ненависть вбиває. Любов відроджує. Пам'ятай про це, коли тебе запрошують на черговий мітинг. І, особливо тоді, коли зустрінеш на ньому українців, що думають інакше. Адже вони люблять Україну не менше від тебе. А, можливо, і більше.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.