Вимагай більшого, але - від себе, а не від інших

26 червня 2013, 05:24
Власник сторінки
0
194
Вимагай більшого, але - від себе, а не від інших

Часто ми так і не отримуємо того, що вимагаємо від влади та від інших. Але бажання наші починають здійснюваться, якщо ми покладаємось лишень на Бога та на себе

Щастя людини починається із того, що треба навчитись цінувати те, що маєш, тому що на практиці ти часто густо не заслуговуєш навіть і того, що тобі видається недостатнім і несправеделиво замалим щодо тебе.
Хто навчить українців цінувати те, що вони мають: мир та можливість працювати, користатися плодами своєї праці? Добробут і щастя країни починається десь отут - із критичної маси українців, що зможуть цінувати те, що їм дано Богом. Ось тоді країна зможе потужно розвиватись далі.
А тепер - покажіть мені людей: серед політтехнологів та журналістів, що вчать українців цінувати те, що вони мають, а вже потім вимагати більшого? Мир у країні та у власній душі важко здобути. А втрачається він дуже легко, за мить.
Я дуже рідко, практично ніколи не отримував більшого, якщо вимагав це від когось, у тому числі - від влади. І завжди мені просто в руки падало значно більше, якщо я вимагав його в себе самого та молився про це до Бога.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.