karpatyArt стануть брендом усієї Івано-Франківської області», – Кирило Стеценко

04 липня 2013, 08:12
Власник сторінки
Журналіст в програмі "Без цензури. 5 хвилин правди"/ PR-менеджер в агенції"Перфектні рішення"
0
258
karpatyArt стануть брендом  усієї Івано-Франківської області», – Кирило Стеценко

Щодня, впродовж усього фестивалю у Карпатах можна було почути гру на скрипці, віолончелі, фаготі, фортепіано, а також оперний спів та музичні імпровізації.

Відомий український скрипаль, Кирило Стеценко виступає на karpatyArt вже другий рік поспіль і радо поділився власними спостереженнями та враженнями: «Фестиваль-пленер за своїм духом – мистецький та експериментальний. Тут збирається інтелігентне коло молоді студентського та аспірантського віку. Цьогоріч це коло значно розширилося. Учасники фестивалю – гості не лише з України, але і Польщі. Також з’явилися нові форми його проведення – треніги та майстер-класи. Минулого року були представлені в основному окремі сольні виступи, а тепер слухачі мають можливість насолоджуватися ансамблевими концертами».

Фестиваль камерної музики у Карпатах стає дедалі популярнішим. Його невід’ємна родзинка – поєднання мистецьких концертів із активним відпочинком. Звісно, як і для кожного фестивалю, тут необхідна величезна робота по залученню ширшої аудиторії – як місцевого населення, так і туристів. 

«Фестиваль заслуговує на те, аби сюди приїжджали не лише музиканти, а й слухачі. Він має стати брендом не тільки Яремче та Ворохти, а і усієї Івано-Франківської області. Фестиваль є цільовим, тому загравати із абстрактно-загальним слухачем немає сенсу, –вважає п. Кирило. Також не варто намагатися догодити всім. Це має бути елітарний захід, поєднаний з рекреацією, музичною терапією і туристичними пригодами. Влада області повинна пишатися таким фестивалем. Потрібно бути магнітом, який приваблює гостей з різних областей. Тоді на karpatyArt приїжджатимуть учасники з Росії, Молдови, Німеччини, Франції та багатьох інших країн Європи і світу. Це цілком досяжна мета», – підкреслив відомий музикант. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.