СЛІД ВИБУХІВ У МЕЧЕТЯХ ВЕДЕ ДО ХАРКОВА?

19 липня 2013, 14:30
Власник сторінки
Журналіст в програмі "Без цензури. 5 хвилин правди"/ PR-менеджер в агенції"Перфектні рішення"
0
260
СЛІД ВИБУХІВ У МЕЧЕТЯХ ВЕДЕ ДО ХАРКОВА?

«Хтось хоче дискредитувати нашу державу», – представник компанії Delcam про підозри українців щодо вибухів у мечетях

Причетними до вибухів у Британії визнали двох українців. За даними місцевої преси, затримані виявилися студентами-інженерами, які приїхали до Англії на стажування в компанію по виробництву програмного забезпечення Delcam.

Один з представників компанії Delcam повідомив наступне: «По-перше, дивно, чому мова йде про двох представників з України. Відомо, що Delcam щороку проводить нагородження кращих студентів серед ВНЗ. У грудні 2012 року, на прийомі у посла Британії м-ра Сміта, переможців нагороджував заступник міністра освіти та науки пан Суліма. Тоді почесне перше місце отримав студент НТУ «ХПІ» Денис Нагреба. Певно, він і поїхав цього літа на стажування, і, без сумніву, має інженерний талант. Його робота, яку зараз патентують, може поліпшити не одне людське життя. До того ж, Денис займався розробкою ортопедичних корсетів нового покоління під керівництвом доцента Геращенко – відомого фахівця і викладача. Думаю, цю розробку ще згадають в Україні. Ім’я ж другого хлопця мені невідомо. Але я переконаний, що честь українського студента не може бути заплямована. Хтось хоче дискредитувати або нашу державу, або іноземну компанію Delcam, яка має великий й успішний досвід роботи зі студентством України та СНД».

Як повідомляє Кореспондент з посиланням на Reuters, підозрювані були затримані в околицях Бірмінгема. Одному з них 22 роки, іншому – 25 років. Їх затримали через добу після того, як було оприлюднено зйомку камери спостереження.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.