Про позитивне на місцях.

21 серпня 2013, 15:15
Власник сторінки
1
292

Випадково у справах довелося сьогодні побувати у селі Кожухівка, Васильківського району. Принагідно познайомився з головою Данилівської сільради, куди входить і Кожухівка, Василем Івановичем Бецем.


З нетривалої розмови пан Бец склав враження доволі поміркованого, освіченого та політично грамотного чоловіка середніх років. Видно, що має демократичні погляди і схиляється до цивілізованих процесів розвитку суспільства.

Василь Іванович запропонував мені відвідати нещодавно відкритий дитячий майданчик, який було збудовано місцевими мешканцями за сприяння його і місцевих меценатів.

Чесно кажучи побачене мене дуже вразило в хорошому сенсі цього слова. А особливо - принципово якісний підхід до його будівництва. Без сумніву, це найкращий майданчик у Васильківському районі. При чому доглянутий і упорядкований.

Також, Василь Іванович привів у цивілізований стан Кожухівський ставок, облагородив пляж, хоча люди й нарікають, що його регулярне прибирання обходиться в певні затрати. Однак, це вже питання персонального виховання відвідувачів пляжу.

Тим не менше, на фоні постійних корупційних та земельних скандалів, якими переповнені новини з Васильківського району, Кожухівка виглядає як позитивне виключення. Видно, що селом керує справжній господар.

 

 

  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.