Графа “Проти всіх” у виборчих бюлетенях - шанс на перемогу опозиції.

20 вересня 2013, 17:13
Власник сторінки
0
4439

Цього не розуміють лише "опозиційні" парламентські законотворці "Батьківщини", які маніакально намагаються позбавити права голосу величезний електоральний сегмент українських виборців - "Противсіхів".

Чим більше учасників виборчого процесу, тим сильніші позиції демократії.
Чим краще виборчий бюлетень відображає політичне структурування суспільства, тим більші шанси на проведення чесних виборів.

Це відомо будь-якому першокурснику Вишу.

І європейська демократія тому й існує та є стійкою вже сотні років, що забезпечує виборче право для всіх своїх громадян, незалежно від їх політичних вподобань.

Відсутність у виборчих бюлетенях багатьох європейських країн графи "Проти всіх" не може бути переконливим для українських реалій, де існує системний суспільний протестний електоральний сегмент, конфронтаційний як до існуючої влади, так і до нинішньої української "опозиції", нездатної запропонувати Україні гідне майбутнє.

Депутат фракції "Батьківщина" Роман Князевич зареєстрував проект "системних" змін до закону про вибори Президента України, в якому пропонується виключити з виборчого бюлетеню графу "Проти всіх".

Інтелектуальна, ідеологічна, етична і духовна ницість та світоглядна обмеженість більшості представників української опозиції змушує їх шукати обхідні, недемократичні шляхи для забезпечення своєї перемоги, навіть порушуючи виборче право цілого величезного сегменту українського суспільства – "Противсіхів", який на сьогодні складає 35%- 43% від загальної кількості виборців України.

І це замість того щоб залучити до співпраці цю найактивнішу частину українських громадян.

Цю опозицію нічому не навчили ні її поразки у виборчих кампаніях всіх рівнів у 2010-2012 роках, ні всі, без виключення, провальні опозиційні акції останніх років.

Мабуть, "опозиційні" горе-стратеги вирішили, що, позбавивши цілий сегмент українського суспільства можливості проголосувати проти всіх, змусять проголосувати хоча б якусь його частину за когось з нинішніх головних "опозиціонерів".

Але цього разу опозиція знову "прорахувалася", і позбавляє Україну чергового шансу на перемогу опозиції та на мирну зміну існуючої влади.

Ну не будуть "Противсіхи" ніколи голосувати за менше чи більше зло.
А саме так сприймає владу і "опозицію" майже половина українських громадян.

Без фундаментальної Цивілізаційної Української Альтернативи, на яку очікує українське суспільство, українські "Противсіхи" ніколи не зрушать з місця.
А без їх участі у виборчому процесі опозицію очікує чергова поразка, як це сталося на парламентських виборах-2012.

"Противсіхи" та й більшість українських громадян знову не вийдуть захищати результати виборів. Адже їм однаково хто буде їх грабувати ця влада чи "опозиція", яка рветься до владного корита і залишить все по-старому.

Вже відомо, що "Противсіхи" – червона попона для опозиційного бика - "Батьківщини".
Саме "Противсіхів" партійні "вожді" "Батьківщини" винуватять у поразці Ю. Тимошенко у 2010 році, і робили неодноразові спроби "видалити" графу "проти всіх" з виборчих бюлетенів.

Думаю, нинішні лідери та горе-технологи "Батьківщини" чудово розуміють, але до цього часу так і не хочуть привселюдно визнати, що головною причиною поразки їх лідерки на виборах-2010 - є вона сама та її ганебні вчинки під час її перебування на посаді Прем’єр-міністра України.

Виключення з бюлетенів графи "Проти всіх" значно звужує не тільки індивідуальне громадянське виборче право, але й загальнонаціональне електоральне поле, і розширює владні та й "опозиційні" можливості для масштабних фальсифікацій за рахунок громадян, які не прийдуть на виборчі дільниці.

Але опозиційні "стратеги" і тут помилилися.
Опозиція ні за яких обставин не зможе скористатися інструментарієм фальшування.

Видалення ж графи "Проти всіх" забезпечить Президенту Януковичу перемогу у першому турі президентських виборів-2015.

І тому "Партія Регіонів" з задоволенням підтримає "зміни" депутата Князевича.

Є лише дві причини такого "опозиційного" рішення "проблеми" "Противсіхів":
- або опозиційні лідери та їх команди насправді настільки інтелектуально деградували, що нездатні прорахувати навіть найпримітивніші наслідки власних кроків та власної "законотворчості",
- або ж автори "опозиційних" змін до закону про вибори працюють за вказівкою Банкової в обмін на особисті преференції.
Адже вже давно не є таємницею, що влада "пресує" бізнес пересічних громадян, але не чіпає бізнес та статки опозиційних босів.
Не є таємницею і фінансування "опозиційних" партій привладними олігархами.

Сподіваюсь, серед рядових опозиційних депутатів все ж знайдеться достатньо адекватних громадян, щоб зняти з розгляду цю "поправку".

Що ж.
Опозицію попередили про наслідки її "змін".
Подивимося на реакцію.

До теми:

1. Без "Противсіхів" опозиція ніколи не виграє будь-які наступні вибори.

2. Час нової Суперідеї, Унікальної Політичної Суперпропозиції і... "Противсіхів".

3. "Противсіхи" знову без Альтернативи і без Опозиційного Мотиватиційного Проекту.

4. "Противсіхи 2012" - "мерзавцы", бо не хочуть голосувати за покидьків.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: "Противсіхи",Віктор Козир,Президенські Вибори-2015,Українська Альтернатива
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.