Обережно!! Засланці!

08 листопада 2013, 12:30
Власник сторінки
sound980@yandex.ua
0
266

Влад Сурай

Зараз серед націоналістичних рухів є "Автономний опір" - рух, який зосереджений на підпільній діяльності. А також "Екологічний опір" - діяльність цього руху зосереджена на збереження екології. Активісти "ЕО" досить часто відвідують притулки для тварин, але перед тим з небайдужих людей збирають кошти на їжу для них. Цей рух не є революційним, або ж тим, який готовий до активних дій, але це окрема частинка "Автономного опору".  
 
Також, є політична партія ВО "Свобода", в минулому СНПУ (Соціал-Національна партія України). Досить активна політична партія, яка вже багато чого корисного зробила для України та українців, її осередки є вже в кожному місті України.
 
"Автономний опір" та "Свобода" зараз вважають один одного ворогами, незважаючи на те, що вони обидва підтримують одну ідеологію. Більшість свободівців мають нейтральне ставлення до "АО", а самі АОвці оголосили свободівців ворогами українського народу. Особисто я ще жодного разу не чув, що "АО" провела якусь акцію, або мітинг проти комуністів, а от проти "Свободи" вони проводять акції досить часто, і найбільше у Львівській області, де найбільше націоналістів. Близько двох місяців тому, по Львову були розповсюджені листівки з портретом Михальчишина із цяткою на лобі. - Націоналісти підозрюють, що цю акцію провели активісти "Автономного опору", бо вони не раз відкрито оголошували "Свободу" ворогом України.
 
Мені здається, що "АО" взагалі є псевдо-націоналістичним рухом, адже зараз вони зосереджені на знищенні найсильнішої націоналістичної партії України досить хитрим шляхом, і можливо після знищення цієї партії, вони перейдуть на інші рухи та організації. Тому особисто я вважаю цей рух є антиукраїнський, і не виключено, що вони є засланцями від комуністів. 
 
Слава нації! Смерть Ворогам!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.