Сало для Тягнибока

11 листопада 2013, 10:41
Власник сторінки
0
19

«Де обіцяне покращення?»

За останній рік Львівщина, а особливо її «електорат», суттєво змінилася, протверезіла від гучної націоналістичної риторики. Нарешті галичани зрозуміли, що «Свобода» - це теж влада, яка одноосібно керує в органах місцевого самоврядування Західної України, і з якої також необхідно спитати:   «Де обіцяне покращення?».

Керівництво ВО «Свобода» зрозуміло, що на голому популізмі та дошкульній опозиційній риториці рівень життя не покращиш, відтак під час зустрічей, лідери партії почали казати: «Ви нам про Межигір’я не розказуйте, ми самі про це знаємо. Розкажіть краще, що конкретно ви зробили для покращення нашого добробуту?». У результаті, зустрічей із виборцями суттєво поменшало, а рейтинг – знизився.

З огляду на це, призначення Олега Сала головою Львівської ОДА є знаменною подією для ВО «Свобода», яка випадково (а може і ні)  від т. зв. «заклятих ворогів» отримала бонус - підняти власний рейтинг. Не випадковим є м’який коментар з цього приводу нардепа Юрка Михальчишина, який мав би видати гнівну тираду – натомість кокетливо висловився: «Поки що важко коментувати зміни... Олег Сало добре знає Львівщину...». І це говорить лідер радикального крила «Свободи»?!

Одночасно, нардеп Іринка Сех неодмінно скористається новим призначенням щоб зберегти контроль над фракцією ВО «Свобода» у обласній раді. Вона давно мріє провчити голову Львівської обласної ради Петю Колодія, який за висловлюваннями пані Ірини «пустився берега». Сех неодмінно вимагатиме негайного звіту голови обласної державної адміністрації, висловлення йому недовіри. У свою чергу Петро Колодій, який полюбляє загравати з владою, обере нейтральну позицію типу «ну шо з неї візьмеш, вона ж жінка».

А загалом, губернатор Олег Сало – це порятунок для партії, яка відчутно просіла за останній рік. У «суперопозиціонерів» з’явився бронебійний манекен для биття і зразковий спаринг-партнер, який може втягуватися в словесні перепалки. У цьому випадку «Свободі» буде легше зістрибнути з питання власної відповідальності за більш ніж очевидні провали.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.