У клубі Кабінету міністрів обговорили проблеми впровадження електронного урядування

21 травня 2011, 12:46
Власник сторінки
журналіст
0
14
У клубі Кабінету міністрів обговорили проблеми впровадження електронного урядування

У клубі Кабінету міністрів обговорили проблеми впровадження електронного урядування

20 травня у клубі Кабінету міністрів України відбувся круглий стіл "Першочергові завдання впровадження електронного урядування в умовах модернізації України".

Фахівці, представники органів державної влади, міжнародних організацій обговорювали проблеми, які необхідно вирішити для розвитку електронного урядування - форми державного управління, що передбачає залучення громадян до участі в прийнятті важливих рішень на всіх рівнях.

У дискусії висловлювались різноманітні думки щодо перепон, які заважають Україні долучитися до прогресивних технологій, потрібних і державі, і суспільству: нестача фінансування, небажання чиновників, відсутність спеціалістів, врешті, нерозуміння переваг, які дають громадам сучасні технології.
Круглий стіл завершив Дні електронного урядування, які відбулися в Національній академії державного управління (НАДУ) при Президентові України.

Дні електронного урядування відбуваються з 2008 р. за ініціативи кафедри інформаційної політики НАДУ. В рамках цих заходів відбуваються виставки ІТ- обладнання, освітні програми, науково-практичні конференції.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: електронне урядування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.