На Троєщині відсвяткували Покрову

15 жовтня 2012, 08:15
Власник сторінки
журналіст
0
223
На Троєщині відсвяткували Покрову

Майстри з козацького двобою показали своє мистецтво

На Покрову найбільший район Києва Троєщина відсвяткував  День українського козацтва.

На святі виступили майстри з козацького двобою, контактного карате та інших бойових мистецтв. Глядачам продемонстрували бій на шаблях, кидання ножів, екстремальний номер – розрубування капустини на животі.

З художніх колективів на святі виступили ансамбль національного обряду «Родослав», школа хореографічного мистецтва «Сонечко» з Житомира, київський дитячий хор «Зернятко», кременчуцький ансамбль козацьких традицій «Нащадки Богдана Хмельницького», театр вогню з Євпаторії «Гефест-шоу».

Свято організували міжнародна оборонно-спортивна організація «Козацтво України», всеукраїнська громадська організація «Козацька територіальна оборона України» та міжнародна громадська організація «Ми – українці».

Закриваючи свято, верховний отаман міжнародної оборонно-спортивної організації «Козацтво України» та всеукраїнської громадської організації «Козацька територіальна оборона України» Валентин Соколовський сказав:

– Тільки з відродженням духовності та національних традицій може розпочатись справжній економічний та культурний підйом України.

Антон Буханевич       

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.