Потоп в Києві біля Дегтярівської

06 липня 2011, 10:26
Власник сторінки
Поки що навчаюся. Може вийде щось путнє
0
18
Потоп в Києві біля Дегтярівської

Потоп біля Дегтярівської

А почалося все зі страшенного гуркоту грому надворі. Чутно було навіть у приміщенні без вікон і з зачиненими дверима. Співробітники сказали, що на вулиці стіна води - дощ неабиякий.

Через хвилин п`ять почув дзюрчання. Не одразу зрозумів, що це у нас вода почала литися зі стелі. Маленькі і великі струмочки збігали по стінах, вода крапала на підлогу... мобілізовані сили співробітників кинулися прибирати воду.

А тим часом, за вікном відбувалося ще більше дійство - наша каналізація не впоралася з величезними об`ємами води і біля будинку утворилася велика калюжа. Дощ залив і проїжджу частину, і трамвайні рейки, і тротуари. Машини об`їжджали маленьке море місцевого значення попід будинками, часом по землі.

Хтось намертво застрягав посеред водних просторів, хтось сідав "пузом" у багнюку. Трамваї встали, люди йшли пішки. Водії, по пояс у калюжі, рятували свої авто. Ось кілька фото.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,дождь,потоп,непогода
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.