Виставка підводного живопису оператора команди Кусто Андре Лабана

26 серпня 2011, 07:50
Власник сторінки
Галерист
0
27
Виставка підводного живопису оператора команди Кусто Андре Лабана

Виставка підводного живопису оператора команди Кусто Андре Лабана

Андре Лабан відвідає Україну

Українці скоро матимуть нагоду подивитися роботи першого в світі художника-підводника

В п’ятницю, 26.08.2011, в галереї «Мистецька Збірка» відбудеться відкриття виставки Андре Лабана, французького художника, який першим почав писати підводний світ з натури. Саме він є першовідкривачем такого жанру. Вперше він почав писати підводний світ з натури після того, як місяць прожив у підводному домі.

Андре Лабан вже вдруге відвідає Україну. «Це вже друга виставка Андре у нашій галереї. Перша була дуже успішна, її відвідало багато людей, тому ми вирішили організувати ще одну, аби показати Києву більше підводних картин. Цей живопис унікальний і неповторний, такого немає більше ніде у світі», – розповідає директор галереї Максим Волошин.

Андре Лабан не просто художник, а підводний оператор команди легендарного Жака Іва Кусто. За словами членів команди Жака Кусто, картини Лабана «занурюють» глядача в реальний підводний світ, дають йому можливість відчувати те, що бачить аквалангіст під водою.

Він пише пейзажі, наприклад, печери та гроти.

«Підводний живопис - не бізнес. Це моє головне захоплення», - говорить Андре, «Я почав малювати в вісім років; малював під водою в багатьох морях світу».

Виставка працює з 27 серпня по 25 вересня 2011р.

Запрошую всіх відвідати цю унікальну виставку.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: выставка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.