Світла сторона мистецтва

15 квітня 2014, 14:38
Власник сторінки
Галерист
0
73
Світла сторона мистецтва

Люди втомились. Жертви революції, політичний бруд, загроза війни і економічна криза призводять до депресивного, розчарованого стану. То яка зараз головна функція мистецтва? Про що воно має бути?

Довго думали, якої тематики має бути виставка в цей час. Ми вирішили не  піднімати соціальні проблеми – вони й так загострені вкрай. Не перевантажувати мозок складними концепціями – українці й так перевантажені.

Події в країні наштовхують на роздуми про власне місце і роль в історії, про циклічність буття. Про те, що лишається робити, коли навкруги хаос. На думку приходять прості забуті в дитинстві істини. 

Відповідь підказала сама весна: необхідно зробити щось життєстверджуюче, підняти глядачу настрій. Зараз  мистецтво має зміцнювати дух, дарувати надію і показувати красу.

Саме тому ми в «Мистецькій збірці» організували «SPRING EMOTIONS» – виставку, що підвищує імунітет від епідемії весняної депресії.   Це живопис – прекрасний і простий в своїй візуальній естетиці і гармонічності. Тут треба просто милуватись. Цвітіння, природа, неймовірні кольори – експозиція має дійсно терапевтичну силу.  Люди до нашої галереї заходять насуплені – виходять усміхнені.  Переконайтесь і ви. Виставка працює до 27 квітня. Тому чекаємо в нашій галереї всіх, кому потрібна порція оптимізму, краси і світла.

Життя продовжується, оновлюється, розцвітає. Не дивлячись ні на що. Ми з вами маємо щастя бачити ще одну весну. Підрахуйте скільки весен ви бачили за своє життя. Навряд чи, забагато. А скільки ще побачите?   Весна – це чудо, яке приходить до нас по графіку.  Можливо, це те чудо, про яке ми загадуємо бажання на Новий рік. І воно обов’язково прийде в наступному році. І саме вона віщує ту стабільність, те обов’язкове спасіння і відродження. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: весна,живопись,украинское искусство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.