Молодий паломник покусав даішника

30 серпня 2011, 21:04
Власник сторінки
Журналист
0
13
Молодий паломник покусав даішника

Молодий паломник покусав даішника

За заборону розбити асфальт молодий хасид став намотувати кола навколо екіпажа ДАІ на нелегальному мопеді.

Непорозуміння між уманською міліцією та паломниками, що сталося наступного після Дня незалежності дня, перетворилось у протистояння - працівники ДАІ були озброєні жезлами та Законом, паломники - зубами і своїми переконаннями… Як наслідок, знову укус - постраждав палець міліцянта.

Під вечір 25 серпня паломники взялися ламати свіжеукладений асфальт, гроші на який виділила Верховна Рада. Одні намагалися видовбані ями і вставити туди залізні труби, щоб перекрити рух по вулиці Бєлінського. Другі - малювали жовтою фарбою кордону "святої землі".

Місцеві жителі викликали ДАІ. Прибулі співробітники ДАІ застали роботи в розпалі. Вони спробували зупинити руйнування асфальту. "Один з прочан сів на мопед без номерних знаків і став їздити навколо даішників, - розповідає свідок інциденту Володимир Гончарук. - На помахи жезла хасид не реагував. Коли нарешті зупинився, до нього підійшов співробітник ДАІ, представився і попросив пред`явити документи. Хасид кинув мопед і спробував сховатися на території могили. Коли його спробували затримати, на співробітника ДАІ налетіли хасиди... Наряд, що якраз під’їхав, всіх розняв. Я сам бачив прокушений палець співробітника ДАІ!".

Уманське ДАІ утримується від коментарів. Відомо, що складені протоколи про непокору співробітникам правоохоронних органів, управлінні мопедом без реєстраційних документів і прав. Вирішується питання про депортацію. Місцеві жителі вимагають особливо буйних паломників депортувати з країни.

Довідка: Це вже не перший випадок, коли паломник кусає людину в погонах. Минулого разу один з паломників вхопив зубами палець міліціонера, що охороняв бригаду по демонтажу нелегального кіоску.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: конфликт,ГАИ,Умань,хасиды
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.