У Тернополі під час покладання квітів до пам’ятника Шевченка інваліда Олександра Башту виваляли у болоті

11 березня 2012, 20:36
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
30
У Тернополі під час покладання квітів до пам’ятника Шевченка інваліда Олександра Башту виваляли у болоті

У Тернополі під час покладання квітів до пам’ятника Шевченка інваліда Олександра Башту виваляли у болоті

Мене сьогодні, 9 березня, під час урочистих покладань квітів владою до памятника Шевченко, невідомі у цивільному і під наглядом міліції перевернули з інвалідного візка в болото.

Перед тим, мені давали "чесне слово" що я зможу виступити на цьому зібранні. Коли вже нікого не було з влади і їх прихильників мене відпустили.

Тепер мусора вже свій вишкіл покращуюють на інвалідах. Присутні в більшості своїй слухала виступи влади. Похилого віку дідусь, та літня жінка спробували заступитись Решта споглядала. От І все!!! Ну що, друзі? Україну сьогодні я не відстояв. Пробачте мені.

9 березня під час покладання квітів до пам’ятника Шевченка у Тернополі стався резонансний випадок. Тернопільського активіста у інвалідному візку Олександра Башту, який захотів виступити на заході, брутально перевернули із візка просто у болото.

От тепер хай побачать всі наші тернополяни та зрозуміють, які то “покращення” прийшло і в наше місто, в наше життя.
Ті двоє, що в чорномі цивільному – то ті два міліціянта, що мене тягнули. А справа міліціянт в формі, то він їх прикривав.
На нижньому фото ще видно полковника, якій мені відмовив в проханні вияснити хто ті двоє в цивільному, що мене шарпали.
Старший чоловік в шапці та коричньовій куртці – це він потім підійшов до Кайди, і мені переказав, що кайда пообіцяв, що мені дадуть можливість виступити…. але коли вже всі пішли.

http://provse.te.ua/2012/03/oleksandr-bashta-pro-skandalne-pokladannja-kvitiv-shevchenku-u-ternopoli-scho-hotiv-skazaty-jak-vidchuvaje-i-scho-bude-robyty/

http://poglyad.te.ua/foto/yak-pid-chas-pokladannya-kvitiv-do-pamyatnyka-shevchenka-u-ternopoli-invalida-oleksandra-bashtu-vyvalyaly-u-boloti-foto/

http://20minut.ua/Новини-Тернополя/news/10221513

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Тернополь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.