В Карпатах до Дня Незалежності відбувся бівак львівських скаутів

31 серпня 2012, 05:39
Власник сторінки
0
10
В Карпатах до Дня Незалежності відбувся бівак львівських скаутів

В Карпатах до Дня Незалежності відбувся бівак львівських скаутів

Вперше за історію Округи Львів Організації Українських Скаутів (ОУС) з 25 по 27 серпня 2012 року відбувався літній скаутський бівак до Дня Незалежності України. Він відбувся в Карпатах в с.Гребенів Сколівського району Львівської області. Бівак- скаутський табір, який нетривалий і має приблизно 3-5 днів, в основному відбувається протягом вихідних днів. Так само вийшло з біваком львівських скаутів. Львівські скаути вирішили провести перший бівак на місці цьогорічного скаутського табору "Карпатські Вогні” 2012 і приурочили до дня Незалежності. Про це наша історія…
Вперше за історію Округи Львів Організації Українських Скаутів (ОУС) з 25 по 27 серпня 2012 року відбувався літній скаутський бівак до Дня Незалежності України. Він відбувся в Карпатах в с.Гребенів Сколівського району Львівської області. Бівак- скаутський табір, який нетривалий і має приблизно 3-5 днів, в основному відбувається протягом вихідних днів. Так само вийшло з біваком львівських скаутів. Львівські скаути вирішили провести перший бівак на місці цьогорічного скаутського табору "Карпатські Вогні” 2012 і приурочили до дня Незалежності. На біваку зібралося близько 20 скаутів Округи Львів ОУС з 1-ї Скаутської Дружини ім.Короля Данила (ОУС)- хлопці та 2-ї Скаутської Дружини Львівської ім. Княгині Ольги (ОУС)- дівчата. Програма біваку була менш насиченою ніж на скаутському таборі, однак була… Скаути помандрували до каньйону (а це 14 км. пішки), збирали смайлики після Скаутської ватри в першу ніч (пошук смайликів- то така нічна гра, яку українські скаути запозичили в польських харцерів на Мажанні), було дві скаутські ватри, скаути мандрували вздовж річки Опір та купалися в річці, смажили ковбаски на грилі та співали скаутські та патріотичні пісні. приймали участь в "нічному диктанті” та ловили сонячних зайчиків вночі, були також ігри… Ну звісно були і руханки і лінійки в одностроях. Також скаути практикувалися в куховарстві. І навіть погода сприяла львівським скаутам. В перший та другий день було горячо і лише увечері другого дня пройшов великий але короткотривалий дощ, що не завадив проведенню Скаутської ватри та смаженню ковбасок в грилі, ще кулінарні винаходи львівських скаутів- смажений хліб в грилі, смажені помідори та смажені огірки- досить пристойний смак. В останній день, в понеділок 27 серпня 2012, у день відїзду все-таки дощ був, однак цей дощ скаутам в дорогу, вони встигли дійти до автобуса в час коли дощ припинився. А коли дощ остаточно закінчився скаути їхали ще в автобусі.
Отже бівак львівських скаутів пройшов успішно і відмінно. Провід Округи Львів ОУС вирішив що біваки будуть проводитися 4 рази на рік- восени, зимою, весною та літом.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.