У Львові представлять найбільшу в Україні Різдвяну зірку

22 грудня 2012, 10:08
Власник сторінки
журналіст
0
12
У Львові представлять найбільшу в Україні Різдвяну зірку

У Львові представлять найбільшу в Україні Різдвяну зірку

Традиційне львівське Свято Пампуха долучається до відродження традиції виготовлення Різдвяних звізд! Відтак, 7 січня на площі Ринок львів’янам та гостям міста запрезентують величезну 4-метрову зірку. Цей символ прикрашатиме головну сцену Свята протягом усіх різдвяних свят.
«Традиція виготовляти таки зірки й ходити з ними в гості, вшановувати людей є в Україні давньою. Спеціально до свята львівські майстри-звіздарі, які зберегли традиції з дідів-прадідів, виготовлять унікальну 4-метрову Різдвяну зірку. Святкову зірку запалять у перший день свята на головній сцені. А в цей час на площі Ринок колядуватимуть та вітатимуть із Різдвом», - розповів Андрій Сидор, директор VI Міського Свята Пампуха.
Поза тим, на гостей чекає безліч цікавих дійств: парад найкращих вуличних вертепів, пампухові забави та конкурси, виступи дитячих ансамблів, різдвяні вистави, святковий ярмарок та Пампухова хата, де представлять неймовірну кількість різноманітних пампушків. Тут також працюватиме Львівська Різдвяна пошта. Відтак усі охочі зможуть відправити ексклюзивну різдвяну art-листівку у будь-який куточок світу, й таким чином подарувати друзям частинку незабутніх львівських святкувань.

Ігор Галущак
Львів
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: праздники,Львов,Рождество
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.