First Stage Of Winter Open Rally Cup

28 січня 2013, 19:03
Власник сторінки
Фотограф Львівської Міської Ради фотограф: газети "САМОПОМІЧ" МГО П'ятниця, УНА преса, NATIONAL NEWS UKRAINE
0
26
First Stage Of Winter Open Rally Cup

First Stage Of Winter Open Rally Cup


27 січня на колишньому військовому аеродромі біля смт. Черляни відбулися змагання з аматорського авторалі First Stage Of Winter Open Rally Cup.

На цьому змаганні були присутні пілоти-аматори з Львівської та Тернопілької областей, які налічували понад двадцяти екіпажів. Усі учасники були поділені на залікові групи відповідно до автомобілів на яких вони брали участь у ралі.

Змагання було організоване молодою командою Lemberg Racing Team за підтримки Sixt Ukraine, який не перший рік підтримують українського пілота Вадима Нестерчука у ралі-рейдах серії Dakar.

Перший етап було поділено на 4 змагальні ділянки, на яких учасники змагалися на встановлення кращого часу. Кожен пілот стартував з інтервалом дві хвилини. Між другою та третьою змагальними ділянками учасники рухались у закритий парк, де мали змогу відремонтувати свої автомобілі та зігрітися гарячим чаєм.

Погода, як для зимового періоду, була досить сприятлива для проведення ралі. Багато глядачів приїхало зі Львова та прилеглих селищ щоб подивитися та повболівати за своїх фаворитів.
Обійшлося не без курйозів, на останньому повороті другої змагальної сец ділянки, автомобіль Seat Ibiza не впорався з керуванням та врізався в земляний насип, але все закінчилось успішно, автомобіль самостійно доїхав до фінішу.

Боротьба у залікових групах склалася наступним чином:
У класі N1- автомобілі з задньою ведучую віссі.
За перше місце вели боротьбу три пілота: Букартик Олексій, Маркіян Клименко та Фішкіс Павло, але стабільність на усіх секціях принесли Букартику Олексію 1 місце на подіумі, Маркіяк Клименко приїхав на фініш другим, а Фішкіс Павло третім.
N2- автомобілі з передньою ведучую віссю з об’ємом двигуна до 1,5 л., перемогу здобув Гурняк Юрій на автомобілі ЗАЗ 1103
N3- автомобілі з передньою ведучую віссю з об’ємом двигуна від 1,5 л. , кубок за перше місце отримав Василькевич Павло на Honda CRX
В заліковій групі N4- вона ж unlim, на першу сходинку п’єдесталу піднявся Серветник Михайло, який керував ралійним автомобілем Mitsubishi Evo 6
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: автомобили,Львов,First Stage Of Winter Open Rally Cup
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.