Львівська молодь проводить акцію Скажи Порушнику Стоп

06 лютого 2013, 22:48
Власник сторінки
Фотограф Львівської Міської Ради фотограф: газети "САМОПОМІЧ" МГО П'ятниця, УНА преса, NATIONAL NEWS UKRAINE
0
23
Львівська молодь проводить акцію Скажи Порушнику Стоп

Львівська молодь проводить акцію Скажи Порушнику Стоп

Львівські активісти провели рейд в межах соціального проекту «Скажи стоп», аби зафіксувати магазини, які продають в місті алкоголь після 22:00 або неповнолітнім. Участь у рейді взяло близько 50 осіб – представників ГО «Завжди Вірні», ГО «Самопоміч», студентської ради Львова та МГО «Об`єднання студентів-правників».

Вже третій день молодь бориться з незаконою продажою алкоголю в Сихівському, Франківському, Галицькому, Залізничному районах. І планують не зупинятися продовжуючи рейди в інших районах міста Львова, поки не вилучать ліцензії на продаж алкогольних та тютюнових виробів, у тих підприємців, що вже порушули закон.

Нагадаю що 2012 році викрито понад 640 випадків продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім. Порушники втратили майже 1,2 тис. ліцензій, які давали право роздрібного продажу цієї підакцизної продукції.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Львов,молодежь,акция,"Скажи Порушнику Стоп"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.