Бабак-двоєженець гальмує весну. Прогноз зі Львова

15 лютого 2013, 16:01
Власник сторінки
журналіст
0
28
Бабак-двоєженець гальмує весну. Прогноз зі Львова

Бабак-двоєженець гальмує весну. Прогноз зі Львова

Цьогоріч весняний прогноз улюбленця львів’ян - бабака Мишка, який мешкає в Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі (ЛМЕНЦ), виявився невтішним. Оскільки Мишко на Стрітення не був жвавим та не свистів, справдішньої весни маємо чекати не раніше, ніж через 6 тижнів.
«Сьогодні Мишко неохоче прокинувся, незважаючи на те, що день нині похмурий і сонця немає. Тому весна буде пізньою», - розповів директор ЛМЕНЦ Ігор Антахович. Підтримали «чоловіка» й подруги-бабачихи Мишка, обидві на ім’я Маруся, що теж не хочуть виходити з зимового «анабіозу».
Щоправда песимізм львівського бабака не співпадає із віщуваннями його харківського колеги - Тиміша. Однак, як каже Ігор Антахович, прогнози Мишка точніші й справджуються майже щороку. До речі, це уже четвертий офіційний весняний прогноз бабаків-патріотів зі столиці Галичини.

Ігор Галущак
Львів
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Львов,сурок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.