У Львові обрали найкрасивіших студентів-медиків

20 лютого 2013, 20:22
Власник сторінки
Фотограф Львівської Міської Ради фотограф: газети "САМОПОМІЧ" МГО П'ятниця, УНА преса, NATIONAL NEWS UKRAINE
0
48
У Львові обрали найкрасивіших студентів-медиків

У Львові обрали найкрасивіших студентів-медиків

У Львові обрано Міс та Містера медичних університетів. Цілий рік корону носитимуть найкрасивіші та найдостойніші. Олег Дорош та Христина Данілкіна, - міс та містер 2013, довели усім, своїм талантом та красою, що достойні перемоги.

10 пар боролися за корону: виходи в елегантних вечірніх вбрання, хореографічні постановки, учасники беззаперечно показали високий результат.

Для гостей конкурсу була підготовлена спеціальна шоу-програма. На сцені лунали світові хіти, танцював шоу балет fortuna dance, співала спеціально запрошена учасниця «Х-фактору» Уляна Фарина, а ще показ мод від дизайнера Оксани Сокол.

«Ми вдячні нашим спонсорам та партнерам, які підтримали нас і допомогли створити справжнє свято на високому рівні. Це важка та наполеглива праця, адже ви бачили лише картинку, а за кулісами залишились виснажливі репетиції та багато недоспаних ночей. Свято вдалося, адже ми організували не тільки студентів та їх виходи, а й створили спеціальну шоу-програму», - розповідає член оргкомітету конкурсу Роман КИРИК.

Довідка:
1 віце містер Максим матвієнко ЛМІ
1 віце міс борсук марта "МЕДИК"
2 віце містер Захарко Святослав "МОНАДА"
2 віце міс макар христина МЕДИК
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Львов,студенты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.