У місті Лева розпочали "Полювання на писанки"

01 квітня 2013, 09:48
Власник сторінки
журналіст
0
9
У місті Лева розпочали  Полювання на писанки

У місті Лева розпочали "Полювання на писанки"

У Львові стартує акція «Полювання на писанки». Місцеві майстри вже почали виготовляти форми 50-сантиметрових яєць, які згодом розмалюють та розмістять у понад 50 закладах Львова. Акція триватиме до 4 травня.
У різних закутках міста буде заховано понад 50 авторських писанок з умовними позначеннями-кодами. Учасникам акції з допомогою карти орієнтовного розташування писанок, яку можна буде завантажити з сайту Фестивалю, мають знайти писанки та відправити текстове повідомлення з відповідним позначенням-кодом. Хто віднайде більше писанок, отримає головний приз – справжню «Золоту писанку»!
Акція висвітлюватиметься за підтримки медіа та радіостанції «FM Галичина», слухачі якої кожного дня першими дізнаватимуться про усі знайдені великодні яйця та отримуватимуть підказки щодо розташування решти.
«Ми залучимо до розпису 50-сантиметрових писанок найкращих львівських митців, які нанесуть на них не тільки традиційні народні орнаменти, а й мистецькі зображення. А ось метрові писанки зможуть розмалювати усі охочі. Такі витвори ми розмістимо на вулицях міста. Народні майстри допоможуть їм освоїти це непросте ремесло та навчать малювати цікаві орнаменти. Усі розмальовані писанки ми потай сховаємо у львівських кав’ярнях та інших привабливих для туристів закладах. А вже львів’яни та гості міста мають виявити кмітливість, аби їх знайти», - розповів Андрій Сидор, директор ІІІ Фестивалю Писанок у Львові.

Ігор Галущак
Львів
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Львов,писанка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.