Ще одна львів’янка перейшла 100-літню межу

23 квітня 2013, 08:41
Власник сторінки
журналіст
0
13
Ще одна львів’янка перейшла 100-літню межу

Ще одна львів’янка перейшла 100-літню межу


У 2013 році в місті Лева 10 мешканцям і мешканкам виповнюється 100 років, а 23 вже відсвяткували своє сторіччя. В кінці квітня свій сотий ювілей відзначила й мешканка Сихівського району Львова Ліна Анатолівна Савченко.
З цієї нагоди, поздоровити уродинницю завітали представники управління соціального захисту Львівської міської ради. Вони передали вітання ювілярці від громади міста, а також вручили їй пам’ятну медаль, а також 1 тисячу грн., яку виплачують з такої нагоди з бюджету міста. Цікаво, що Ліна Анатолівна 40 років свого життя віддала учням і школі. І ще у 1951 і 1954 роках була визнана державою «Відмінником народної освіти» та нагороджена медаллю «За трудову відзнаку» та почесним знаком Міністерства освіти УРСР.
«Традиція відзначати ювілярів нашого міста зародилась кілька років тому. Весь цей час міська влада кожен рік радо вітає «золотих ювілярів», адже це вже усталена традиція, яка повинна продовжуватись і надалі», - зазначила начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

Ігор Галущак
Львів
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Львов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.