Сфотографуватися з чемпіонським поясом Володимира Кличка можна за 150 доларів

13 січня 2020, 11:12
Власник сторінки
0
25
Сфотографуватися з чемпіонським поясом Володимира Кличка можна за 150 доларів

Всі виручені кошти з продажу будуть направлені на розвиток музею Кличко

На українському ринку з’явився стартап PayPhone X. Завдяки ньому тепер звичайний фан може замовити у зірки спорту або шоу-бізнесу персональне відео-привітання, списатися в соцмережах або поговорити зі своїм кумиром по телефону. Замовити фото з автографом і багато іншого. Серед ексклюзивних пропозицій - можливість сфотографуватися з оригінальним чемпіонським поясом Володимира Кличка. За це задоволення потрібно буде заплатити гривневий еквівалент 150 доларів, після чого приїхати для проведення фотосесії в музей Кличко, який знаходиться на території НСК «Олімпійський» в Києві.

Всі виручені кошти підуть на розвиток музею Кличко. Музей Кличко - соціальний проект. Музей розташований на території НСК «Олімпійський». Його було відкрито 1 червня 2014 року. В рамках екскурсії відвідувачам демонструється 30-хвилинне унікальне мотиваційне мультимедійне шоу «Історія однієї мрії» про двох братів, які мріяли стати чемпіонами і що в підсумку з цього вийшло. Також в музеї представлені понад 100 ексклюзивних трофеїв від Віталія та Володимира, включаючи оригінали їх чемпіонських поясів. За час роботи музею тут побували понад 200 тисяч відвідувачів, 70 відсотків з яких діти і школярі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: музей,владимир кличко,чемпионский пояс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.