Сині, але щасливі обличчя Чемпіонів України з ММА 2019

18 квітня 2019, 15:09
Власник сторінки
Блогер
0
122
Сині, але щасливі обличчя Чемпіонів України з ММА 2019
Дівчата показали найяскравіший бій

4-7 квітня відбувся Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА 2019 в м. Буча (фінальні поєдинки в Києві "TAO Event Hall")

За підсумками Чемпіонату України сформувалась збірна України, яка представлятиме країну на Чемпіонаті Європи (Італія) та на Чемпіонаті Світу (Королівство Бахрейн).

Почесними гостями були всесвітні лідери аматорського ММА руху, це президент всесвітньої федерації ММА (IMMAF) - Керріт Браун та супервайзер чемпіонату Марк Годдарт (IMMAF / WMMAA) - рефері UFC.

«Я вперше у своєму житті в Україні і ви знаєте, я у захваті. Мене тішить, що в вашій країні рівень бійців є настільки високий. Ваші дівчата такі красиві і так відважно б’ються. Це захоплює», - зазначив президент всесвітньої федерації ММА  - Керріт Браун.

«В цілому, я хотів би подякувати вам за теплу гостинність та відкритість до оцінювання, це надзвичайно похвальний крок, яким ви повинні пишатися. Багато країн цього не роблять і виходять з того, що вони вже все роблять правильно і що немає місця для поліпшень.
Я дійсно не можу висловити своє захоплення та подяку українській Федерації за надану нам можливість зробити те, що ми зробили. Ви подбали про спорт в найкращих інтересах, і є декілька незначних коригувань та уваги до деталей, завдяки яким ви станете провідним прикладом і моделлю того, як вести себе і проводити національний турнір. Дуже добре зроблено, вітаю
». - прокоментував Марк Годдарт (головний суддя IMMAF / WMMAA) - рефері UFC.

Командні місця розподілилися наступним чином:

1. Київська область

2. Харківська область

3. м. Київ

Як повідомляють на сайті Федерації ММА України - mma.org.ua


Буду чекати від команди збірної України кращих результатів на міжнародному рівні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: MMA
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.