Велогонку "Тур України" візьме під патронат Національний олімпійський комітет

23 січня 2017, 15:01
Власник сторінки
0
53
Велогонку  Тур України  візьме під патронат Національний олімпійський комітет

Національний олімпійський комітет (НОК) готовий надати патронат міжнародній багатоденній велогонці Tour of Ukraine (Тур України)

Про це повідомив президент НОК Сергій Бубка на зустрічі з президентом Федерації велосипедного спорту України Олександром Башенком.

 

Крім того, президент ФВСУ Олександр Башенко обговорив з президентом Національного олімпійського комітету Сергієм Бубкою першочергові питання підтримки провідних велосипедистів та їхніх тренерів, повідомляє прес-служба НОК.

 

У фокусі було матеріальне та фінансове забезпечення збірної України з велоспорту, залучення спонсорів і партнерів для допомоги лідерам українського велоспорту.

 

"Дякую Сергію Бубці за постійну підтримку і те, що Олімпійський комітет вирішив питання і придбав велосипед для лідера збірної Любові Басової напередодні Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро", - заявив президент Федерації велосипедного спорту України Олександр Башенко. Бубка запевнив, що НОК готовий продовжувати ефективну взаємодію з Федерацією велоспорту України.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Олимпийские игры,Сергей Бубка,велогонщик,федерация,велогонка,олімпійська чемпіонка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.